Casa Gospodarului

Insecticid bio NEEMEX

Distribuitor BHS

39.00 lei140.00 lei

Insecticid bio NEEMEX –  Insecticid organic certificat pentru agricultura ecologica.

Neemex este un produs organic cu proprietăți insecticide obținut dintr-un extract de ulei din semințele copacului Azadiracta indica. Modalitățile de acțiune ale Neemex sunt: regularizează creșterea, oprește creșterea și acțiunea hormonului ecdison, face imposibilă consumarea plantei de catre dăunători, reduce fertilitatea adulțilori și ouălelor dăunătorilor.
Extract din semințe de neem. Eficiență pentru un spectru larg de dăunători. Insecticid sistemic ecologic.

Folosit împreuna cu Bioprotekt, 50 ml BIOPROTEKT + 50 ml NEEMEX in 10 litri de apa combate cu succes tuta absoluta, un dăunător deosebit de agresiv, ce pune în pericol culturile de legume și, în special, pe cele de tomate.

Golește
 Cumpara de 300 de lei si ai livrare GRATUITA. Produsele agabaritice (de dimensiuni mari) nu fac obiectul acestei oferte. Costul transportului se va calcula separat
SKU: insecticid-bio-neemex Categorii: ,

Descriere

Insecticid bio NEEMEX

Neemex este un produs organic cu proprietăți insecticide obținut dintr-un extract de ulei din semințele arborelui Azadirachta indica. Modalitățile de acțiune ale Neemex sunt: regularizează creșterea, oprește creșterea și acțiunea hormonului ecdison, face imposibilă consumarea plantei de catre dăunători, reduce fertilitatea adulțilori și ouălor dăunătorilor.
Extract din semințe de neem. Eficiență pentru un spectru larg de dăunători. Insecticid sistemic ecologic.

Combate Lepidoptera, afidele (Aphis sambuci, Aphis pomi, Dysaphis plantaginea), Musculița albă (Trialeurodes vaporariorum), Episyrphus balteatus (Diptera), Gândacul de Colorado, Tripsi, Viermele roșu al paiului (Haplodiplozis marginala), Gărgărița (Eurygaster sp).

Produsul, prin compoziția sa, este Autorizat în temeiul Regulamentului European (CEE) Nr. 2092/91 și menținut conform art. 16 aliniatul (3) litera (c) din Regulamentul nr. 834/2007 și 889/2008 ANEXA II, fiind acceptat pentru a fi folosit în AGRICULTURA ECOLOGICĂ (BIO).

MOD DE APLICARE:

Neemex este destinat aplicării foliare conform dozajului urmator:

  • 150 – 250 ml în 100 L apă.

TOATE CULTURILE (inclusiv CULTURĂ MARE):

  • 1 L/ha – Tratament preventiv
  • 1 – 2,5 L/ha – Tratament curativ, în funcție de amploarea atacului

Se recomandă tratarea plantelor în repetate rânduri, în funcție de gravitatea și intensitatea atacului, dar și a condițiilor de mediu. Este foarte important ca produsul să fie aplicat în primele ore ale dimineții sau seara, deoarece în aceste perioade ale zilei radiațiile soarelui sunt mai puțin agresive.

Neemex actionează prin absorbție dar și prin contact, așadar se recomandă o pulverizare abundentă.
Temperatura apei folosită la amestec trebuie să aibă cel puțin 20 grade Celsius.

Nu necesită perioadă de repaos între aplicare și recoltare!

 

Brand

B.H.S. BIO INNOVATION

Distribuitor BHS

Informații suplimentare

GreutateNu se aplică

S-ar putea să-ți placă și…

Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Insecticid bio NEEMEX il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp