Casa Gospodarului

Fungicid SCORE 250EC – fiola 2.5 ml

Distribuitor SYNGENTA

8.00 lei

Fungicid SCORE 250EC – Score 250 EC este fungicid sistemic pentru combaterea bolilor la sfecla de zahăr şi alte culturi. Produsul are acţiune preventivă şi curativă prin blocarea dezvoltării bolilor în interiorul plantelor. Score poate fi folosit la o gamă largă de culturi şi are o fereastră largă de aplicare.

Transportul va fi calculat pentru fiecare comanda in parte. Nu vom expedia comanda inainte de a va contacta cu privire la costul transportului
SKU: Seminte_9289162 Categorie:

Descriere

Fungicid SCORE 250EC

Compoziție: 250 g/l difenoconazol
Familia Chimică: Triazoli
Formulare: concentrat emulsionabil
Mod de acțiune: preventiv, curativ, sistemic, translaminar

Score este un fungicid sistemic cu preluare rapidă în plantă. Substanța activă acţionează împotriva ciupercilor în momentul penetrării în plantă (germinării sporilor ciupercii) şi în perioada de formare a haustorilor. Score opreşte dezvoltarea ciupercilor patogene prin interferarea în procesul de biosinteză a sterolilor (ergosterol) din membranele celulare. Produsul este transportat sistemic, acropetal, ascendent prin vasele lemnoase în toate părţile verzi ale plantei. Pe frunze este distribuit translaminar pe ambele feţe, asigurând astfel, o protecţie uniformă foarte bună împotriva bolilor. Deşi modul de acţiune permite utilizarea preventivă şi curativă, se recomandă aplicarea produsului preventiv pentru a evita infestarea ireversibilă a culturii.

Produsul este omologat in Romania pentru urmatoarele culturi :

Cais
Căpșun
Cireș
Măr
Piersic
Rapiță pentru ulei
Sfeclă de zahăr
Tomate
Vișin

Brand

Syngenta

Distribuitor SYNGENTA

Informații suplimentare

Greutate0.01 kg
Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Fungicid SCORE 250EC - fiola 2.5 ml il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp