Capcane danunatori HORIVER LARGE galben (40×45)

Distribuitor KOPPERT BIOLOGICAL SYSTEMS

103.50 lei

Capcane danunatori HORIVER LARGE galben (40×45)

Horiver este o capcana lipicioasa galbena pentru insecte din gama Koppert. Horiver galbena este o capcana cu rol de monitorizare si combatere pentru afide, musculita alba, tripsi sau diverse musculite.

Transportul va fi calculat pentru fiecare comanda in parte. Nu vom expedia comanda inainte de a va contacta cu privire la costul transportului
SKU: Seminte_1826715-1-1-1-1-1-1-1 Categorie:

Descriere

Capcane danunatori HORIVER LARGE galben (40×45)

Când să folosiți Horiver?

Utilizați Horiver pentru a monitoriza și a prinde afidele adulte, minătorii de frunze, muștele albe, tripsul și sciaridele

Cum funcționează Horiver?

Capcanele lipicioase sunt esențiale în detectarea și eliminarea parțială a multor specii de dăunători zburători din sere. Capcanele lipicioase fac posibilă detectarea dăunătorilor într-un stadiu incipient și apoi utilizarea măsurilor biologice pentru combaterea lor. Acest lucru previne aplicațiile inutile de substanțe chimice.

Mai mult, numărarea regulată a insectelor capturate pe capcanele lipicioase arată clar când sunt prezenți dăunători în seră, cât de repede se dezvoltă populația lor și când este probabil ca populația să atingă apogeul. În acest fel, cultivatorii sunt mult mai bine pregătiți pentru potențiale amenințări.

Horiver (mic) are o grilă care face numărarea mai ușoară.

Cum se utilizează Horiver

Instructiuni de utilizare:

  • În ceea ce privește culturile înalte, cum ar fi castraveții, roșiile și ardeiul, poziționați capcanele chiar deasupra vârfului plantei și ajustați în timp ce plantele cresc.
  • Când vine vorba de culturi cu copertina joasă, sprijiniți capcanele de bastoane sau suporturi de sârmă și instalați-le la maximum 30 cm deasupra culturii.
  • Capcanele trebuie amplasate în zone unde riscul de infestare cu dăunători este mare, de exemplu la uși, capetele frontoanelor și deschiderile laterale de ventilație.

Dozare

În ceea ce privește scopurile de monitorizare, rata recomandată este de cinci capcane la 1.000 m². Dacă capcanele trebuie să contribuie la combaterea biologică a dăunătorilor în așa-numitele puncte fierbinți (adică capcana în masă), utilizați cel puțin o capcană la 20 m² sau cel mult o capcană la 2 m². În acest scop pot fi folosite atât capcane mici, cât și mai mari.

Manipulare

Koppert BV nu este responsabil pentru nicio pierdere de calitate dacă produsul este depozitat mai mult decât este recomandat și/sau în condiții incorecte.

Brand

Koppert

Distribuitor KOPPERT BIOLOGICAL SYSTEMS

Informații suplimentare

Greutate0.05 kg

S-ar putea să-ți placă și…

Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Capcane danunatori HORIVER LARGE galben (40x45) il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp