Capcane danunatori HORIVER LARGE albastru (40×45)

Distribuitor KOPPERT BIOLOGICAL SYSTEMS

99.99 lei

Capcane danunatori HORIVER LARGE albastru (40×45)

set de 10 capcane. Horiver albastru este o capcana lipicioasa ce se foloseste in special pentru monitorizarea atacurilor de trips dar si pentru combatere.

Transportul va fi calculat pentru fiecare comanda in parte. Nu vom expedia comanda inainte de a va contacta cu privire la costul transportului
SKU: Seminte_1826715-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie:

Descriere

Capcane danunatori HORIVER LARGE albastru (40×45)

Capcana lipicioasa Horiver albastru este destinata monitorizarii si combaterii tripsilor din diverse culturi, in special celor vizate de acest daunator: tomate, ardei, vinete.

Cum se foloseste capcana lipicioasa Horiver albastru?

Capcanele horiver au un rol esential in a determina prezenta tripsului in diverse culturi, inca din faza incipienta. Acest lucru constituie un important avantaj pentru fermieri deoarece interventia cu un produs chimic este mai eficienta in primele faze de dezvoltare si mult mai putin costisitoare.

Cu ajutorul horiver albastru  se poate determina cat de repede se inmulteste daunatorul, cand atinge pragul maxim, astfel fermierul sa poate fi mereu la controlul situatiei.

La folosirea capcanelor lipicioase Horiver albastru se vor tine cont de urmatoarele lucruri:

  • in cazul culturilor ce se pot palisa, precum tomatele, castravetii, ardeii, se plaseaza capcanele deasupra varfului plantei si se ajusteaza in functie de cat creste aceasta.
  • pentru culturile mai tinere, cu talie mai redusa, capcanele se vor pozitiona la cel mult 30 cm. deasupra plantelor sustinute de un fir.
  • amplasarea capcanelor trebuie facuta in general in locurile cu gradul cel mai ridicat de infestare: usi, printre randurile de plante, langa aerisirile solariilor.
  • doza de folosire pentru capcanele horiver albastru este de 5 capcane la 1000 mp pentru monitorizare.
  • in scheme de combatere biologica se poate merge pana la o doza de o capcana la 20 mp.

Brand

Koppert

Distribuitor KOPPERT BIOLOGICAL SYSTEMS

Informații suplimentare

Greutate0.05 kg

S-ar putea să-ți placă și…

Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Capcane danunatori HORIVER LARGE albastru (40x45) il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp