Casa Gospodarului

Insecticid VERTIMEC 1.8 EC acaricid

15.00 lei105.00 lei

Insecticid VERTIMEC 1.8 EC acaricid – Vertimec 1.8 % EC este un insecticid-acaricid ce actioneaza impotriva acarienilor, minatorilor si tripsilor din culturile de legume, vita de vie si pomi fructiferi.

Golește
 Cumpara de 300 de lei si ai livrare GRATUITA. Produsele agabaritice (de dimensiuni mari) nu fac obiectul acestei oferte. Costul transportului se va calcula separat
SKU: insecticid-vertimec-18-ec-acaricid Categorie:

Descriere

Insecticid VERTIMEC 1.8 EC acaricid

Compoziție: 18 g/l abamectin
Familia Chimică: Avermectine
Formulare: concentrat emulsionabil
Mod de acțiune: sistemic, ingestie

Vertimec pătrunde rapid în plantă şi formează un depozit activ de produs în mezofilul frunzelor, depozit ce asigură controlul dăunătorilor pe o perioadă lungă de timp. Având un efect sistemic local în frunze (translaminar/penetrant) foarte bun, protejează ambele feţe ale frunzelor. Acţionează asupra dăunătorilor, în principal prin ingestie, distrugând adulţii şi larvele care se hrănesc cu părţile tratate ale plantei. Vertimec are, de asemenea, şi o activitate de contact (dacă produsul vine în contact cu acarianul/insecta). După tratamentul cu Vertimec, dăunătorii paralizează imediat, hrănirea este oprită, însă maximul de mortalitate se obţine în 3-5 zile de la ingerarea dozei letale.

Vertimec este omologat la urmatoarele culturi :

Ardei (spații protejate)
Ardei sere
Căpșun
Castraveți (spații protejate)
Flori ornamentale (flori tăiate)
Gerbera seră
Măr
Păr
Păr, Gutui

Informații suplimentare

GreutateNu se aplică
Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Insecticid VERTIMEC 1.8 EC acaricid il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp