Casa Gospodarului

Seminte Varza RED DYNASTY F1 – 1000 seminte

Distribuitor SEMINIS

60.00 lei

Seminte Varza RED DYNASTY F1 – Hibrid timpuriu de varza rosie, ajunge la maturitate in 80 de zile de la plantare. Varietate timpurie de varza rosie, ajunge la maturitate in 80 de zile de la plantare. Plantele sunt viguroase si formeaza capatani de 1,5-2kg de culoare rosie, cu aspect atractiv.

 

Transportul va fi calculat pentru fiecare comanda in parte. Nu vom expedia comanda inainte de a va contacta cu privire la costul transportului
SKU: Seminte_6835898 Categorie:

Descriere

Seminte Varza RED DYNASTY F1

Red Dynasty F1 este un hibrid timpuriu de varzã rosie. perioada de vegetatie este de aproximativ 80 de zile de la transplantare comparativ cu alti hibrizi timpurii de varzã rosie, Red Dynasty F 1 are o plantã mai viguroasã si o culoare rosie deosebit de atractivã cãpãtanile au dimensiuni medii (16-18 cm in diametru) si o greutate de 1,5-2 kg forma este sfericã, frunzele sunt subtiri, fine, cu un aspect comercial placut rezistent la fusarioza (Fusarium oxysporum – R) si la bacterioza (Xanthomonas campestris – IR) densitatea recomandatã la plantare este de 33.000 plante/ha-40.000 de plante/ha (50x40cm).

Hibrid timpuriu de varza rosie, ajunge la maturitate in 80 de zile de la plantare. Plantele sunt viguroase si formeaza capatani de 1,5 – 2 kg de culoare rosie, cu aspect atractiv.

Forma capatanilor este sferica, frunzele sunt subtiri, fine, cu un aspect comercial placut.

Rezistent la fusarioza si la bacterioza.

Desimea recomandata la plantare este de 35.000-40.000 pl/ha.

Brand

Seminis

Distribuitor SEMINIS

Informații suplimentare

Greutate0.04 kg

S-ar putea să-ți placă și…

Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Seminte Varza RED DYNASTY F1 - 1000 seminte il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp