casagospodarului.com

Seminte Tomate roz ROSAMUNDA F1 (100 sem)

Distribuitor ISI

400.00 lei

Seminte Tomate roz ROSAMUNDA F1 – Rosamunda F1 reprezinta o noutatea in ceea ce priveste piata tomatelor roz. Acesta este un hibrid introdus de catre Isi Sementi (Italia) si se remarca in primul rand prin forma si culoarea fructelor sale.

Rosamunda F1 este un hibrid de tomate pe tipul Inima de Albenga. Planta tomatelor este una robusta, cu un foliaj echilibrat si internoduri scurte.

Fructele hibridului au forma de para, costata si un aspect exterior excelent. Tomatele ating in general greutati aproximative de 260 grame.

Culoare tomatelor Rosamunda F1 la maturitate este de roz intens cu un gust si o aroma de rosie autentica. Fructele prezinta o calitate ridicata chiar si la etajele superioare.

Rosamunda F1 este un hibrid de tomate ce se preteaza in special pentru cultivarea in spatii protejate cu rezultate excelente si o productie ridicata.

Productia de tomate Rosamunda F1 are o mare valoare de piata datorita caracteristicilor acestui hibrid, oferind cultivatorilor posibilitatea obtinerii unui pret excelent in segmentul rosiilor proaspete.

Rosamunda F1 are urmatoarele rezistente:

  • HR: ToMV:0-2/Fol:0/ Va:0/Vd:0;

Mod de ambalare: plic 100 seminte

Transportul va fi calculat pentru fiecare comanda in parte. Nu vom expedia comanda inainte de a va contacta cu privire la costul transportului

Descriere

Seminte Tomate roz ROSAMUNDA F1

Specialitate de Tomata ROZ, NOUTATE ABSOLUTA  in  segmentul Inima de bou de Albenga. Planta robusta cu foliaj echilibrat. Fructe de culoare roz
foarte atractiva, de marima mare. Gust si aroma excelente. Ideal pentru cultivare in solarii si sere.
Hibrid super performant de ultima generatie rezultat al geneticienilor de la ISI Sementi. Internoduri scurte, fructe uniforme chiar si la etajele superioare. Productie ridicata cu valoare mare de piata – pret foarte ridicat in segmentul tomatelor proaspete.

 

Crestere:nedeterminata

 

Timpuretate:semitimpuriu

 

Forma:
de para, costata

 

Greutate medie:
260 g

 

 Rezistente:(HR) ToMV:0-2/  Va:0/Vd:0/Fol:0/For

Brand

ISI SEMENTI

Distribuitor ISI

Informații suplimentare

Greutate0.02 kg

S-ar putea să-ți placă și…

Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Seminte Tomate roz ROSAMUNDA F1 (100 sem) il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp