Seminte Tomate ROSALINDA F1 – 100 seminte

Distribuitor ISI

320.00 lei

Seminte Tomate ROSALINDA F1 – Rosalinda F1, hibrid de tomata grasa, de culoare ROZ  este o specialitate a carui planta prezinta crestere nedeterminata. Planta viguroasa ce imbraca ciorchinii -prin invelisul sau foliar- ca un baldachin.Fructele sunt frumos colorate, extrem de CARNOASE, cu pulpa groasa si gust bun.

Transportul va fi calculat pentru fiecare comanda in parte. Nu vom expedia comanda inainte de a va contacta cu privire la costul transportului

Descriere

Seminte Tomate ROSALINDA F1

Rosalinda F1 este un hibrid nou de tomate inima de bou de culoare roz cu fructe mari, carnoase si greutati de peste 400 – 500 de grame.

Hibridul Rosalinda F1 atinge in medie greutati cuprinse intre 300 si 500 grame. Se preteaza excelent atat pentru cultura din spatii protejate cat si in camp deschis.

Tomatele inima de bou roz Rosalinda F1 propune urmatoarele rezistente:

  • HR: ToMV:0-2/Va:0/Vd:0/Fol:0;

Rosalinda F1, hibrid de tomata grasa, de culoare ROZ  este o specialitate a carui planta prezinta crestere nedeterminata. Planta viguroasa ce imbraca ciorchinii -prin invelisul sau foliar- ca un baldachin.Fructele sunt frumos colorate, extrem de CARNOASE, cu pulpa groasa si gust bun. Au forma rotund-aplatizata si sunt ridate, cu crestaturi aspectuoase.Foarte productive. Greutatea unui fruct incepe de la 300 g si poate ajunge pana la 500 g. Foarte bine adaptate la cultura in solarii si chiar camp.

Foarte apreciat de consumatori.

Rezistenta la urmatoarele boli: (HR) ToMV 0-2/ Va: 0/Vd:0/F0r

Producator: ISI SEMENTI

Ambalaj: 100 seminte

Brand

ISI SEMENTI

Distribuitor ISI

Informații suplimentare

Greutate0.02 kg

S-ar putea să-ți placă și…

Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Seminte Tomate ROSALINDA F1 - 100 seminte il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp