Casa Gospodarului

Seminte Tomate MATISSIMO F1

Distribuitor SEMINIS

65.00 lei300.00 lei

Seminte Tomate MATISSIMO F1 – Matissimo F1 este un hibrid de tomate timpuriu, cu crestere nedeterminata si rezistenta la TSWV. Ofera productii ridicate si de calitate pe toata perioada de vegetatie. Formeaza fructe mari, cu greutate de 230-250 grame.

Golește
 Cumpara de 300 de lei si ai livrare GRATUITA. Produsele agabaritice (de dimensiuni mari) nu fac obiectul acestei oferte. Costul transportului se va calcula separat
SKU: seminte-tomate-matissimo-f1 Categorie:

Descriere

Seminte Tomate MATISSIMO F1

Productie sigura ca urmare a rezistentelor la TSWV , Nematozi si Cladosporium.

Hibridul de tomate MATISSIMO este caracterizat printr-o buna vigoare a plantelor.

Greutatea fructelor  ajunge la 230 – 250 gr .

Fructe de calitate, de forma rotunda – usor aplatizata.

Culoare rosu intens si luciu deosebit.

Rezistente: TSWV ( Boala Petelor de Bronz)

Hibridul este caracterizat printr-o buna vigoare a plantelor.
Matissimo F1 este cu o jumatate pana la un ciorchine mai timpuriu decat alti hibrizi cu crestere nedeterminata folositi pentru comparatie (martori) in testele efectuate.
In diferite locatii, in conditii de cultura deosebite, Matissimo F1 are o buna energie germinativa, fapt tradus printr-o rasarire uniforma si prin obtinerea unor rasaduri viguroase.
Va recomandam sa evitati trecerea plantelor printr-un stres termic agresiv pe perioada noptii in perioada de producere a rasadurilor; conditiile nefavorabile de temperatura pot conduce la aparitia unor fructe constante in primul ciorchine.
Rasadurile se planteaza in momentul in care sunt bine dezvoltate, in asa fel incat sa se poata obtine cat mai rapid la nivelul culturii echilibrul vegetativ/generativ dorit.
Factorii care influenteaza starea vegetativa a culturii pot fi controlati prin regimul de irigare, de fertilizare si prin felul cum sunt plantele lucrate.

Brand

Seminis

Distribuitor SEMINIS

Informații suplimentare

GreutateNu se aplică

S-ar putea să-ți placă și…

Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Seminte Tomate MATISSIMO F1 il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp