Seminte Tomate EDOX F1 – 100 seminte

Distribuitor ISI

110.00 lei

Seminte Tomate EDOX F1 – Edox F1 este un hibrid de tomate cherry cu o calitate foarte buna a fructelor, gust foarte dulce si productie excelenta.

Transportul va fi calculat pentru fiecare comanda in parte. Nu vom expedia comanda inainte de a va contacta cu privire la costul transportului

Descriere

Seminte Tomate EDOX F1

Edox F1 este un hibrid de tip cherry cu o calitate excelenta a fructelor, extraordinar de dulce si parfumat, fructe de consistenta perfecta dispuse in ciorchini lungi si uniformi.
Planta are un ciclu foarte timpuriu și a fost legată intern. Tomatele Edox F1 roduc fructe  rotunde, au o greutate medie de 15-20 g si se ataseaza în clustere lungi si foarte regulate.
Culoarea rosie este deosebit de intensa si stralucitoare în conditii de temperatura înalta.
Tomatele sunt indicate pentru plantare tot timpul anului.

Producator: ISI SEMENTI

Ambalaj: plic de 100 seminte

 

Edox F1 este un hibrid nou de tomate cherry din gama ISI Sementi ce prezinta o maturitate timpurie.

Tomatele cherry Edox F1 au o planta cu vigoare ridicata si rezistente la Fusarium, virusul mozaic al tomatelor si nematozi. Hibridul are o capacitate foarte buna de productie, avand o legare excelenta, clustere lungi cu pana la 12 – 14 fructe.

Fructele hibridului Edox F1 sunt rotunde cu greutate medie de 15-20 grame. culoare excelenta de rosu intens la coacere si un gust foarte dulce si aromat.

Semintele de tomate Edox F1 se pot cultiva atat in spatii protejate cat si in camp deschis, gradini.

Hibridul de tomate prezinta o uniformitate a fructelor excelenta, putand fi recoltate atat individual cat si pe ciorchine, acest lucru facand din hibrid o alegere excelenta pentru cultivatorii ce au ca piata de desfacere supermarket-urile. Tomatele Edox F1 au o capacitate de pastrare la raft foarte buna.

 

Brand

ISI SEMENTI

Distribuitor ISI

Informații suplimentare

Greutate0.02 kg

S-ar putea să-ți placă și…

Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Seminte Tomate EDOX F1 - 100 seminte il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp