Seminte Tomate DEKO F1 – 100 seminte

Distribuitor ISI

120.00 lei

Seminte Tomate DEKO F1 –Deko F1 este un hibrid de tomate pe tipul Inima de Albenga, de ultima generatie cu fructe costate si cu un gust autentic de rosie.

Transportul va fi calculat pentru fiecare comanda in parte. Nu vom expedia comanda inainte de a va contacta cu privire la costul transportului

Descriere

Seminte Tomate DEKO F1

Deko F1 este un Hibrid semitimpuriu de tip Cuoare di bue d’ Albenga, cu crestere nedeterminata. Planta este de vigoare medie iar fructele cantaresc 220-240 g si sunt foarte uniforme. Potential foarte ridicat de productie, ce se pastreaza chiar si la etajele superioare, de aici rezultand un procentaj mare de fructe vandabile. Culoare, gust si arome inconfundabile, specifice varietatii Liguria. Deko F1 este hibridul care combina aceste calitati cu o gama larga de rezistente genetice, incununand traditia si inovatia. Un rezultat de exceptie al specialistilor de la ISI Sementi.

Rezistente :

(HR) ToMV:0-2/ TSWV/ Ff: A-E/ Fol:0/ For/ Va:0/Vd:0 (IR) Ma/Mi/Mj (Virusul mozaicat al tutunului, Virusul petelor de bronz, Ofilire vasculara – fuzarioza, verticilioza, nematozi)

Producator: ISI SEMENTI

Ambalaj: 100 seminte

Brand

ISI SEMENTI

Distribuitor ISI

Informații suplimentare

Greutate0.02 kg

S-ar putea să-ți placă și…

Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Seminte Tomate DEKO F1 - 100 seminte il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp