Seminte Tomate AMERIGO F1

Distribuitor SAKATA

105.00 lei210.00 lei

Seminte Tomate AMERIGO F1 – Hibrid cu mare potential de productie, remarcabil prin extratimpurietate.

Transportul va fi calculat pentru fiecare comanda in parte. Nu vom expedia comanda inainte de a va contacta cu privire la costul transportului
SKU: Seminte_9193539 Categorie:

Descriere

Seminte Tomate AMERIGO F1

Amerigo F1 este un hibrid profesional de tomate extratimpuriu, cu crestere nedeterminata pentru culturi in sere, solarii si camp.

Hibrid extratimpuriu, cu crestere nedeterminata, pentru culturi in sere, solarii si camp. Poate fi utilizat cu succes in ciclurile scurte de productie, primavara si/sau toamna, realizand in astfel de cicluri scurte, pana la 8 – 10 inflorescente pe planta.

Planta este robusta, cu foliaj mediu si internodii scurte, cu 5 – 7 fructe pe inflorescenta.
Fructele sunt mari, gustoase, de 180 – 220 g, aproape rotunde, foarte ferme, uniforme si complet colorate in rosu aprins la maturitate, extrem de atractive.

Hibridul de tomate Amerigo F1 produce fructe mari, gustoase, de 180 – 220 g, aproape rotunde, foarte ferme, uniforme si complet colorate in rosu aprins la maturitate, extrem de atractive.

Amerigo F1 are potential de productie, remarcabil prin extratimpurietate, calitatea fructelor si mai ales, prin rezistentele la boli.

Amerigo F1 este rezistent la TMV: rasa 0, 1 si 2 ( Tomato Mosaic Virus ), V: rasa 0 ( Verticilium ), Fusarium: rasa 0 si 1, M ( Nematozi ) si TSWV ( Tomato Spoted Wilt Virus ).
Este tolerant la tratamentele cu hormoni, in concentratii corecte.

 

Brand

SAKATA

Distribuitor SAKATA

Informații suplimentare

GreutateNu se aplică

S-ar putea să-ți placă și…

Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Seminte Tomate AMERIGO F1 il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp