Seminte rosii Korall – 1000 seminte

Distribuitor ZKI

32.00 lei

Seminte rosii Korall – 1000 seminte

Seminte de rosii foarte atractive cu un gust deosebit mai ales pentru consum in stare proaspata de la Zki

Transportul va fi calculat pentru fiecare comanda in parte. Nu vom expedia comanda inainte de a va contacta cu privire la costul transportului
SKU: Seminte_9349656 Categorie:

Descriere

Seminte rosii Korall – 1000 seminte

Soiul de Tomate Korall cu o perioada de vegetatie medie 125-130 zileprezinta rezistenta la fusarium si verticilium  si este destinat cultivarii in camp liber.

Fructele dezvoltate de Seminte Tomate Korall de culoare rosie, sunt foarte atractive si au un gust deosebit →sunt recomandate mai ales pentru consum in stare proaspata.

Se recomanda consumul regulat de rosii, deoarece acestea sunt o sursa bogata in vitamine, compusi cu actiune antioxidanta etc. Licopenul, compusul care ii confera culoarea rosie fructelor de rosii, este un compus cu o capacitate antioxidanta pronuntata, care ajuta in prevenirea bolilor secolului, cauzate de stresul oxidativ, fiind un remediu important in prevenirea bolilor cardiovasculare si cancerului. Important: coaja rosiilor contine cele mai pronuntate cantitati de compusi activi!!!

Seminte Tomate Korall se seamana in rasadnita in luna martie la o adancime de 1 cm, si necesita o temperatura minima de 20ºC, dupa care se transplanteaza in camp in aprilie cand temperatura ambianta ajunge la 15ºC. Rasadurile se planteaza la o distanta de 30 cm intre rasaduri si la 70 cm intre randuri si se recolteaza in august.

Pachetul contine 1000 de seminte de tomate

Tomate cu creştere determinată, recomandată pentru culturi în câmp liber. Perioada de vegetaţie este medie (125-130 zile).Plantă cu productivitate ridicată. Fructele sunt deosebit de gustoase, de culoare roşu atractiv, se desprind uşor, cu rezistenţă ridicată la transport. Se cultivă mai ales pentru consum în stare proaspătă. Este rezistent la fusarium şi verticilium.

 

Brand

ZKI

Distribuitor ZKI

Informații suplimentare

Greutate0.04 kg
Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Seminte rosii Korall - 1000 seminte il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp