Seminte Tomate TOMITO F1

Distribuitor ISI

20.00 lei140.00 lei

Seminte Tomate TOMITO F1- Hibrid de tomate cherry, cu crestere determinata, caracterizat prin timpurietate si productie ridicata, cu plante viguroase, fructe foarte rezistente la manipulare. Este deosebit de placut pe piata proaspata, are capacitate de recoltare in ciorchine. Fructele  cantaresc in medie 20 grame, avand un gust foarte dulce si aromat. Este potrivit pentru culturi in camp deschis si spatii protejate. Pentru rezultate excelente este necesar sa restrictionati administrarea de apa si azot. Rezistent la : Verticillium, Fusarium si tolerant la CMV.

Transportul va fi calculat pentru fiecare comanda in parte. Nu vom expedia comanda inainte de a va contacta cu privire la costul transportului

Descriere

Seminte Tomate TOMITO F1

Tomito F1 este un hibrid de tomate cherry nou introdus de catre Isi Sementi ce se remarca prin capacitatea ridicata de productie.Hibridul de tomate Tomito F1 prezinta o crestere determinata, planta este una viguroasa iar maturitatea timpurie.Hibridul de tomate cherry Tomito F1 s-a remarcat in teste si prin capacitatea de recoltare a ciorchinilor, fructele oferind o rezisenta sporita la manipulare.Gustul este unul dulce si aromat iar greutatile medii ale fructelor sunt intre 15 si 20 de grame.Tomito F1 este un hibrid ce se preteaza atat in camp cat si in spatii protejate.Tomito F1 prezinta urmatoarele rezistente:

  • HR – Fol:0/Va:0/Vd:0;

Producator: ISI SEMENTI

Brand

ISI SEMENTI

Distribuitor ISI

Informații suplimentare

Greutate0.02 kg
Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Seminte Tomate TOMITO F1 il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp