Seminte Tomate TEMPLAR F1

Distribuitor ISI

65.00 lei285.00 lei

Seminte Tomate TEMPLAR F1 – Hibrid semi-timpuriu de tip Saladette cu crestere determinata, deosebit de gustos si cu pulpa consistenta, destinat consumului in stare proaspata (se poate taia in felii uniforme). Planta este foarte compacta si cu invelis foliar foarte bine dezvoltat. Fructele pot atinge 150-180 g, nu au capac verde si au o culoare rosu aprins foarte atractiv din punct de vedere comercial. Recoltarea se poate face atat manual, cat si mecanizat. Se cultiva cu succes in camp, unde se obtin rezultate de exceptie, Templar fiind unul din cei mai apreciati hibrizi din acest segment. Pretabil si la cultura in spatii protejate, palisat.

Transportul va fi calculat pentru fiecare comanda in parte. Nu vom expedia comanda inainte de a va contacta cu privire la costul transportului

Descriere

Seminte Tomate TEMPLAR F1

Templar F1 este un hibrid de tomate ideal pentru culltura din camp deschis. Hibridul se preteaza foarte bine atat la recoltare manuala cat si mecanizata.Planta are crestere determinata, este compacta si cu un foliaj foarte bine dezvoltat.Tomatele Templar F1 prezinta o maturitate timpurie si o productivitate ridicata.Fructele tomatelor prunisoara Templar F1 ating in medie greutati de 150 – 180 grame, nu au capac verde si cu aspect comercial deosebit.Pulpa tomatelor este una gustoasa, consistenta ce se preteaza atat pentru consum in stare proaspata cat si pentru industrializare.Templar F1 prezinta urmatoarele rezistente:

  • HR:Fol:0,1 / Va:0 / Vd:0;
  • IR: Ma/Mi/Mj;

Mod de ambalare: plic 1000 seminte si plic de 5000 seminte

Producator: ISI SEMENTI

Brand

ISI SEMENTI

Distribuitor ISI

Informații suplimentare

Greutate0.02 kg

S-ar putea să-ți placă și…

Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Seminte Tomate TEMPLAR F1 il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp