Seminte Tomate SAIAN F1

Distribuitor ISI

25.00 lei115.00 lei

Seminte Tomate SAIAN F1- Hibrid semitimpuriu, determinat cu fructe de tip cherry galbene, excelent in segmentul de specialitati. Fructele sunt ferme si cantaresc 15-18 g si se coloreaza in galben stralucitor, foarte atractiv.  Gust si aroma deosebite. Super productiv. Potrivit pentru consum in stare proaspata.

Transportul va fi calculat pentru fiecare comanda in parte. Nu vom expedia comanda inainte de a va contacta cu privire la costul transportului

Descriere

Seminte Tomate SAIAN F1

Saian F1 este un hibrid ideal pentru cultivatorii de specialitati.Saian F1 este un hibrid din gama Isi Sementi ce se remarca prin fructele sale mici, de tip cherry si culoarea galbena la maturitate.Hibridul prezinta o crestere determinata si o maturitate semitimpurie.Tomatele Saian F1 produs fructe de aproximativ 15 – 18 grame, de culoare galben intens la maturitate si un gust si aroma deosebita.Saian F1 se preteaza in special pentru consumul in stare proaspata fiind un hibrid excelent pentru supermarket.Saian F1 prezinta urmatoarele rezistente:

  • HR Fol:0/Va:0/Vd:0;

Producator: ISI SEMENTI

Ambalaj: plic 100 seminte si 500 seminte

Brand

ISI SEMENTI

Distribuitor ISI

Informații suplimentare

Greutate0.02 kg

S-ar putea să-ți placă și…

Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Seminte Tomate SAIAN F1 il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp