Seminte Tomate RHODIA F1 (100 seminte)

Distribuitor ISI

50.00 lei

Seminte Tomate RHODIA F1 – Hibrid semideterminat din segmentul Beef, produce fructe foarte mari, usor aplatizate si costate. Reprezinta alegerea potrivita pentru cei care doresc sa regaseasca gustul, aroma si forma tomatelor „grase” de odinioara. Se preteaza la cultura palisata, pe ata in sere si solarii sau pe araci in gradina. Produce fructe mari ce depasesc adesea 350 g. Capacitate foarte buna de pastrare, comparativ cu alti hibrizi din segment. La maturitate fructele au o culoare foarte atractiva, un rosu aprins. Gustul este foarte dulce, avand un echilibru perfect intre aciditate si dulceata.

Transportul va fi calculat pentru fiecare comanda in parte. Nu vom expedia comanda inainte de a va contacta cu privire la costul transportului

Descriere

Seminte Tomate RHODIA F1

Rhodia F1 este un hibrid de tomate ideal pentru orice gradina, acesta putand fi cultivat chiar si pe arac.Se remarca in special prin marimea fructelor de peste 350 grame si forma creata in partea superioara, gustul fiind unul de rosie autentica.Fructele hibridului Rhodia F1  sunt ferme cu o pulpa gustoasa si dulce. Culoarea este rosie la maturitate, acestea neavand capac verde.Rhodia F1 este un hibrid ale carui frcute  se poate valorifica foarte usor datorita aspectului si marimi lor.Rhodia F1 prezinta urmatoarele rezistente:

  • HR: Fol:0 / Va:0 / Vd:0;

Mod de ambalare: plic 100 seminte

Producator: ISI SEMENTI

Brand

ISI SEMENTI

Distribuitor ISI

Informații suplimentare

Greutate0.02 kg

S-ar putea să-ți placă și…

Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Seminte Tomate RHODIA F1 (100 seminte) il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp