Seminte Tomate MASCALZONE F1 – 100 seminte

Distribuitor ISI

30.00 lei

Seminte Tomate MASCALZONE F1 – Mascalzone F1 este un hibrid de tip “Mini San Marzano” caracterizat printr-o excelenta productivitate, coacere concentrata si un set considerabil de rezistente genetice la boli. Cresterea este determinata iar planta este mediu viguroasa, semitimpurie. Fructele sunt alungite, cu greutate medie de 25 grame. Se remarca prin culoare si consistenta excelente iar caracterul „jointless” face din hibridul Mascalzone F1 unul foarte potrivit pentru recoltare mecanizata.

Transportul va fi calculat pentru fiecare comanda in parte. Nu vom expedia comanda inainte de a va contacta cu privire la costul transportului

Descriere

Seminte Tomate MASCALZONE F1

Mascalzone F1 este un hibrid nou de tomate cherry cu fructele in forma ovala. Hibridul prezinta o crestere determinata iar maturitatea este una semitimpurie.Hibridul de cherry Mascalzone F1 se remarca printr-o coacere coacere concetrata a fructelor si o productivitate remarcabila.Planta se caracterizeaza printr-o vigoare medie si un foliaj bogat.Fructele tomatelor Mascalzone F1 ating in medie greutati de 25 de grame si cu un gust excelent . La maturitate fructele sunt de culoare rosu intens iar forma acestora este asemenea tomatelor pe tipul ,,San Marzano”.Hibridul Mascalzone F1 este unul ce se preteaza foarte bine pentru recoltarea mecanizata.Gustul tomatelor Mascalzone F1 se remarca printr-un echilibru foarte bun intre dulce si sarat fapt ce ofera pretabilitate acestui hibrid atat pentru industrializare cat si pentru pietele de produse proaspete. Rezistenta:

  • HR: TSWV / Pst: 0 / Fol: 0,1 / Va: 0 / Vd: 0;
  • IR: Ma / Mi / Mj;

Mod de ambalare: plic 100 seminte

Producator: ISI SEMENTI

Brand

ISI SEMENTI

Distribuitor ISI

Informații suplimentare

Greutate0.02 kg

S-ar putea să-ți placă și…

Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Seminte Tomate MASCALZONE F1 - 100 seminte il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp