Casa Gospodarului

Seminte Tomate BOBCAT F1 – 1000 seminte

Distribuitor SYNGENTA

170.00 lei

Seminte Tomate BOBCAT F1 – Bobcat F1 este un hibrid profesional de tomate cu crestere determinata, din gama Syngenta, destinat cultivarii in camp, recomandat pentru vanzare in piete unde sunt cerinte pentru rosii de dimensiuni mari si fructe rotunde.

 Cumpara de 300 de lei si ai livrare GRATUITA. Produsele agabaritice (de dimensiuni mari) nu fac obiectul acestei oferte. Costul transportului se va calcula separat
SKU: seminte-tomate-bobcat-f1 Categorie:

Descriere

Seminte Tomate BOBCAT F1

Greutate medie: 220 grame
Cultivare în: Câmp
Ambalaj: 1.000 semințe

Bobcat F1 este un hibrid semi-tiumpuriu, cu crestere determinata, destinat cultivarii in camp deschis primavara devreme, chiar sub adaposturi temporare. Planta are internodii scurte si leaga bine tot timpul anului. Fructele au peste 220 de grame, gust foarte bun si continut ridicat de substanta uscata.

Bobcat F1 este o rosie cu fruct carnos si crestere determinata, pentru cultivarea in camp. Fructul are o greutate de peste 220 de grame, fiind rotund, de culoare uniforma. Prezinta rezistenta la crapare si patare si gust excelent.

Datorita continutului ridicat de materie uscata, se preteaza atat consumului in stare proaspata, cat si industrializarii.

Bobcat F1 are o maturitate semitimpurie, cu planta de vigoare mare, cu internodii scurte ce leaga foarte bine pe toata perioada. Portul plantei este inchis.

Se preteaza la densitati de 15.000-20.000 plante/hectar.

CARACTERISTICI:

  • Hibrid de tomate cu creştere determinată;
  • Plantă viguroasă cu internodii scurte şi port închis, tip tufă;
  • Prezintă formă rotundă şi culoare uniformă;
  • Rezistent la crăpare;
  • Datorită conținutului ridicat de materie uscată, se recomandă pentru consum în stare proaspătă, dar şi pentru industrializare;

OBSERVAŢII:

  • Densitatea recomandată este de 15-20.000 plante la hectar.

Toleranța la boli

Brand

Syngenta

Distribuitor SYNGENTA

Informații suplimentare

Greutate0.04 kg

S-ar putea să-ți placă și…

Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Seminte Tomate BOBCAT F1 - 1000 seminte il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp