Casa Gospodarului

Portaltoi tomate DR0141TX – 1000 seminte

Distribuitor SEMINIS

1,270.00 lei

Portaltoi tomate DR0141TX – 1000 seminte

Portaltoi drajat hi-tech Crește vigoarea, productivitatea și calitatea fructelor este constantă pe tot parcursul ciclului. Ideal pentru cicluri lungi de cultură în înaltă tehnologie, deoarece menține calitatea și performanța constantă în care pot fi manipulate două sau trei tulpini. Datorită creșterii și rezistenței continue a rădăcinilor, poate fi folosit și pentru culturile pe soluri cu probleme de boli și nematozi.

Transportul va fi calculat pentru fiecare comanda in parte. Nu vom expedia comanda inainte de a va contacta cu privire la costul transportului

Descriere

Portaltoi tomate DR0141TX – 1000 seminte

DRO141TX pune în fructe o proporție mai mare de energie decât alți portaltoi vegetativi, fără a compromite vigoarea. Pentru cultivatorii care tind să aibă plante excesiv de vegetative la începutul sezonului, acest lucru poate fi mai ușor de echilibrat. 

Cunoscut pentru vigoarea excepțională, DRO141TX s-a dovedit că poate duce o recoltă la temperaturi ridicate și un sezon lung, la fel de bine ca Maxifort. 

Rezistență ridicată la rasele Fusarium 1, 2, putregaiul coroanei și rădăcinii Fusarium , mucegaiul frunzelor, putregaiul rădăcinii plută, virusul mozaicului tomatelor și ofilirea Verticillium 

Pentru utilizare numai ca portaltoi. Sămânță amorsată. Mediu 18.900 de semințe/oz.

 

Brand

Seminis

Distribuitor SEMINIS

Informații suplimentare

Greutate0.05 kg

S-ar putea să-ți placă și…

Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Portaltoi tomate DR0141TX - 1000 seminte il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp