Seminte Telina DIAMANT – 10.000 seminte

Distribuitor BEJO

175.00 lei

Seminte Telina DIAMANT – Varietate de telina de radacina excelenta pentru consumul in stare proaspata si pentru pastrarea de peste iarna.

Transportul va fi calculat pentru fiecare comanda in parte. Nu vom expedia comanda inainte de a va contacta cu privire la costul transportului
SKU: Seminte_2244936 Categorie:

Descriere

Seminte Telina DIAMANT

Varietate de telina de radacina excelenta pentru consumul in stare proaspata si pentru pastrarea de peste iarna. Radacinile sunt bine formate, compacte si rezistente la crapare. Se dezvolta mai mult de jumatate la suprafata solului ceea ce favorizeaza recoltarea si spalarea. Perioada de vegetatie este de 145 zile cu o densitate recomandata de 50.000 plante/ha.

Diamant F1 este o varietate de telina de radacina excelenta pentru consum in stare proaspata si pastrare peste iarna, ce are o perioada de vegetatie de 145 de zile. Capatanile sunt bine formate, compacte si rezistente le crapare.

Perioada de vegetatie este de 145 de zile.

Capatanile sunt bine formate, compacte si rezistente le crapare. Se dezvolta mai mult de jumatate la suprafata solului, ceea ce favorizeaza recoltarea.

Densitatea recomandata este de 50.000 plante/ha.

 

CARACTERISTICI:

  • Varietate: Hibrid

Brand

Bejo

Distribuitor BEJO

Informații suplimentare

Greutate0.03 kg
Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Seminte Telina DIAMANT - 10.000 seminte il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp