Casa Gospodarului

Seminte Sfecla rosie KESTREL F1 – 10.000 seminte

Distribuitor SAKATA

63.00 lei

Seminte Sfecla rosie KESTREL F1 – Culoare – gust – uniformitate – productivitate. Kestrel F1 este un hibrid profesional de sfecla rosie semi-tardiv foate productiv din gama Sakata.

 Cumpara de 300 de lei si ai livrare GRATUITA. Produsele agabaritice (de dimensiuni mari) nu fac obiectul acestei oferte. Costul transportului se va calcula separat
SKU: sfecla-rosie-kestrel-f1-10-000-seminte Categorie:

Descriere

Seminte Sfecla rosie KESTREL F1

Hibrid semi-tardiv foarte productiv, extrem de apreciat pentru calitatea si uniformitatea radacinilor de forma globulara, remarcabile prin gustul deosebit, continutul ridicat de zahar, culoarea perfecta atat la interior cat si la exterior si abilitatile de conservare. Rezistent la boltire. Recomandat atat pentru consum in stare proaspata, cat si pentru industrializare.

Kestrel F1 (10000 seminte) este un hibrid de sfecla rosie extrem de apreciat pentru calitatea si uniformitatea radacinilor de forma globulara, remarcabile prin gustul deosebit, continutul ridicat de zahar, culoarea perfect atat la interior cat si la exterior si abilitatile de conservare.

Sfecla rosie Kestrel F1 prezinta rezistenta la boltire.

 

Brand

SAKATA

Distribuitor SAKATA

Informații suplimentare

Greutate0.2 kg
Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Seminte Sfecla rosie KESTREL F1 - 10.000 seminte il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp