Casa Gospodarului

Seminte Salata TOUAREG

Distribuitor SEMINIS

70.00 lei330.00 lei

Seminte Salata TOUAREG – Touareg este un soi de salata ce iese in evidenta prin capacitatea de a se adapta la conditii agroclimatice diferite, cu o buna toleranta la frig. Se poate cultiva atat in spatii protejate cat si in camp. Capatanile sunt de culoare verde deschis, stralucitor, compacte si pot atinge dimensiuni deosebite.

Golește
 Cumpara de 300 de lei si ai livrare GRATUITA. Produsele agabaritice (de dimensiuni mari) nu fac obiectul acestei oferte. Costul transportului se va calcula separat
SKU: seminte-salata-touareg Categorie:

Descriere

Seminte Salata TOUAREG

 

Una dintre cele mai apreciate varietati de salata din portofoliul Seminis, se remarca printr-o mare adaptabilitate la conditii agroclimatice diferite.

 

Manifesta o buna toleranta la emiterea tijelor florale si la aparitia arsurii marginale a frunzelor.

Se recomanda atat pentru cultura protejata cat si pentru cultura in camp.

Desimea recomandata: 80.000-100.000 pl/ha.

Rezistent la: afide, LMV si la mana.

 

Salata Touareg este una dintre cele mai apreciate varietati de salata din portofoliul Seminis ce se remarca printr-o mare adaptabilitate la conditii agroclimatice diferite.

Touareg are rezistenta la atacul de afide, la LMV (virusul mozaicului salatei), precum si la mana (Bremia rasele 1 – 25).

Capatanile de culoare verde deschis, stralucitor sunt compacte si pot atinge dimensiuni deosebite. Aspectul comercial este sustinut de frunzele fine, egale ca dimensiune, dar si de greutati ale capatanii ce depasesc lejer 500 de grame.

Touareg are o buna toleranta la emiterea tijelor florale si la necroza marginala a frunzelor.

Frunzele de dimensiuni egale, fine, culoarea si forma deosebita a capatanilor fac din Touareg o varietate excelenta pentru comercializarea si consumul in stare proaspata.

Touareg este recomandat atat pentru cultivarea in camp deschis cat si in spatii protejate. Salata Touareg manifesta o toleranta excelenta la frig, fiind una dintre cele mai apreciate varietati din Romania pentru cultura peste iarna in spatii protejate.

Densitatea recomandata de producator este de 80.000 – 100.000 plante/hectar. Media folosita in Romania este de 10 – 11 plante / metru patrat.

Seminte drajate 3.0-3.5 mm cu tehnologia DynaPill.

Brand

Seminis

Distribuitor SEMINIS

Informații suplimentare

GreutateNu se aplică
Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Seminte Salata TOUAREG il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp