Seminte Salata KRISKA – 5 grame

Distribuitor ISI

75.00 lei

Seminte Salata KRISKA – KRISKA este o varietate de tip Lollo Bionda pretabila pentru cultivare in spatii protejate si camp, tot timpul anului. Formeaza capatani cu frunze crete, de dimensiuni mari, grele. Culoarea verde deschis, stralucitor si portul elegant sunt foarte atractive pentru consumatori. Kriska este foarte apreciata de catre cultivatori, fiind o varietate de incredere, cu care se obtin rezultate excelente. Rezistente Bl: 1-17, 21, 23, 32 (IR) Fol:1

Producator: ISI SEMENTI

Ambalaj : plic 5 grame ≈ 4000 seminte

Transportul va fi calculat pentru fiecare comanda in parte. Nu vom expedia comanda inainte de a va contacta cu privire la costul transportului

Descriere

Seminte Salata KRISKA

Kriska este o salata cu frunze foarte crete.
Este o varietate de salata de la Isi Sementi destinata atat pentru culturile in spatii protejate (sere si solarii), cat si in camp deschis, pe tot parcursul anului cu rezultate exceptionale.
Planta cu o perioada de vegetatie semitarzie.
Sortiment de salata creata care produce capatani de dimensiuni mari, de culoare verde, luminoase, voluminoase si compacte, cu fine crestaturi.
Salata are urmatoarele rezistente: HR: B1: 16, 21, 23, 31; IR: Fol: 1;

Kriska – 5 grame este o noua varietate de salata cu frunzele crete ideala atat pentru cultura din spatii protejate cat si pentru cea din camp deschis.

Salata Kriska  are avantajul faptului ca se poate cultiva pe tot parcursul anului.

Capatana produsa de catre aceasta varietate este una mare, voluminoasa si cu multe frunze ce au crestaturi, culoare este excelenta si face din salata Kriska un produs usor de valorificat.

Producator: ISI SEMENTI

Ambalaj: plic 5 grame

Brand

ISI SEMENTI

Distribuitor ISI

Informații suplimentare

Greutate0.02 kg
Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Seminte Salata KRISKA - 5 grame il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp