Seminte ridichii de luna ESTELA F1 – 50 gr/250 gr

Distribuitor ENZA

40.00 lei156.00 lei

Seminte ridichii de luna ESTELA F1 – 50 gr/250 gr

Escala F1 este hibridul de ridiche de luna din gama Enza Zaden, foarte timpuriu, ajuns rapid extrem de popular in Romania datorita rezistentei deosebite la temperaturi scazute dar si al calitatii radacinilor.

Iarna/Primăvară , mari, 40-50 mm diametru

Golește
Transportul va fi calculat pentru fiecare comanda in parte. Nu vom expedia comanda inainte de a va contacta cu privire la costul transportului
SKU: Seminte_3383722 Categorie:

Descriere

Seminte ridichii de luna ESTELA F1 – 50 gr/250 gr

Estela F1 (250 gr.) este un hibrid de ridichie destinat, in principal, culturilor de primavara, vara si toamna (sezonul cald), ce se adapteaza atat pentru o recoltare manuala, cat si pentru una mecanizata.

Tipul de ridichie de luna Estela F1 250 gr. este foarte apreciat in randul cultivatorilor, in special pentru structura interna a bulbilor, culoarea acestora si uniformitatea productiei. Frunzele au culoarea verde inchis, iar bulbii de ridichie sunt de culoare rosie. Planta dezvolta o rezistenta intermediara la Fusarium.

 

Caracteristici generale:

  • Culoare: rosu
  • Forma: rotunda
  • Spatii cultura: camp deschis
  • Perioada de cultivare: primavara, vara si toamna

Tipul de ridichie de luna Estela F1 250 gr este foarte apreciat in randul cultivatorilor, in special pentru structura interna a bulbilor, culoarea acestora si uniformitatea productiei. Frunzele au culoarea verde inchis, iar bulbii de ridichie sunt de culoare rosie. Planta dezvolta o rezistenta intermediara la Fusarium.

Estela F1 este un hibrid de ridichie destinat, in principal, culturilor de primavara, vara si toamna (sezonul cald), ce se adapteaza atat pentru o recoltare manuala, cat si pentru una mecanizata.

Brand

ENZA ZADEN

Distribuitor ENZA
Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Seminte ridichii de luna ESTELA F1 - 50 gr/250 gr il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp