Seminte Ridichi ROXANNE F1 – 5000 seminte

Distribuitor BEJO

40.00 lei

Seminte Ridichi ROXANNE F1 – Roxanne F1 este o varietate de ridichi de luna cu maturitate timpurie ce se recomanda a se cultiva in spatii protejate si camp deschis, de primavara si pana toamna.

Transportul va fi calculat pentru fiecare comanda in parte. Nu vom expedia comanda inainte de a va contacta cu privire la costul transportului
SKU: Seminte_7122529 Categorie:

Descriere

Seminte Ridichi ROXANNE F1

Rădăcina foarte uniformă este perfect rotundă, de dimensiuni mari (≥ 5 cm în diametru); culoarea roșu strălucitor. Este crocantă, nu dospește; nu crapă, nu-și schimbă culoarea la supramaturare. Rezultate excelente chiar si în condiții mai puțin prielnice de climă si de sol. Roxanne este alegerea cultivatorilor profesioniști.

Perioada de vegetaţie (zile): 25
Sezon de Cultivare: primăvară, vară, toamnă
Potrivit pentru: consum în stare proaspătă

Roxanne F1 (5000 seminte) poate fi cultivata cu succes primavara devreme si pana toamna tarziu, in spatii protejate si in camp. Semintele de ridichi Roxanne F1 produc ridichi de luna cu maturitatea timpurie.

Radacina ridichiilor Roxanne F1 este perfect rotunda, cu dimensiuni de 4-5 cm in diametru, avand culoarea rosie-intensa.

Gustul si culoarea ridichiilor Roxanne F1 reprezinta principala atractie pentru cumparator. Adunand la aceste calitati si structura interna crocanta, ce nu dospeste si nu crapa, dar si faptul ca nu isi schimba culoarea la post-maturare si nici varful nu se ingroasa, ridichea Roxanne F1 va deveni cu siguranta favorita pietei din Romania.

Sistemul foliar are o talie mica, de culoare verde-inchis, si este foarte bine atasat de radacina. Ridichea Roxanne F1 se preteaza foarte bine vanzarii la legatura. Hibirdul prezinta toleranta ridicata la Fusarium si Peronospra parasitica.

Brand

Bejo

Distribuitor BEJO

Informații suplimentare

Greutate0.05 kg
Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Seminte Ridichi ROXANNE F1 - 5000 seminte il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp