Seminte Pepene verde CRIMSON SWEET – 100 grame

Distribuitor ISI

40.00 lei

Seminte Pepene verde CRIMSON SWEET – Varietate de referinta pentru cultivatorii din intreaga lume, semitardiva (85 zile), cultivata pe scara larga in diverse conditii pedo-climatice. Fructe oval-alungite dungate, cu greutate de 10 – 12 kg. Rezistent la antracnoza si Colletotrichum orbiculare.

 

Transportul va fi calculat pentru fiecare comanda in parte. Nu vom expedia comanda inainte de a va contacta cu privire la costul transportului
SKU: Seminte_5798932 Categorii: ,

Descriere

Seminte Pepene verde CRIMSON SWEET

Varietate de referinta pentru cultivatorii din intreaga lume, semitardiva (85 zile), cultivata pe scara larga in diverse conditii pedo-climatice.
Fructe oval-alungite dungate, cu greutate de 10 – 12 kg.
Rezistent la antracnoza si Colletotrichum orbiculare.

Producator: ISI SEMENTI

Ambalaj: plic 100 grame

Este un soi clasic semi-timpuriu de pepene verde tip crimson, rezistent, cu foliaj echilibrat. Fructele au greutatea de 7-9 kg, iar in conditii de irigare pot ajunge la 10-12 kg. Coaja este fermã, este rezistentã crapare si la transport. Pulpa are culoarea rosu brilant, este compactã, dulce. Se poate cultiva prin rãsaduri si prin semãnat direct. Rezistenta buna la boli. Metoda de plantare: Infiintarea culturii prin semanat direct in camp are loc intre 25 aprilie si 10 mai, mecanizat cu SPC 6, sau manual cand se seamana pe suprafete mici (100 mp) la adancimea de 3-4cm, folosindu-se 4-5kg/ha (0,5gr/m2)

Brand

ISI SEMENTI

Distribuitor ISI

Informații suplimentare

Greutate0.05 kg

S-ar putea să-ți placă și…

Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Seminte Pepene verde CRIMSON SWEET - 100 grame il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp