Casa Gospodarului

Seminte pepene rosu SENTINEL F1 – 250 seminte

Distribuitor SEMINIS

68.00 lei

Seminte pepene rosu SENTINEL F1 – 250 seminte

Sentinel F1 este un hibrid de pepene verde timpuriu de tip Crimson, cu o forma oval-lungita.

Transportul va fi calculat pentru fiecare comanda in parte. Nu vom expedia comanda inainte de a va contacta cu privire la costul transportului
SKU: Seminte_7617285 Categorie:

Descriere

Seminte pepene rosu SENTINEL F1 – 250 seminte

Hibrid timpuriu de pepene de tip crimson cu forma oval-alungita. Ajunge la maturitate in aproximativ 85 zile de la plantare. Plantele sunt viguroase, cu un aparat foliar puternic, capabil sa confere fructelor o buna protectie solara. Fructele mari, cu o greutate de 10-13 Kg, se remarca prin uniformitate si prin o buna capacitate de pastrare in camp. Pulpa de culoare rosu inchis este crocanta si foarte dulce, cu putine seminte. Rezistenta buna la transport.

Sentinel F1 (250 seminte) este un hibrid timpuriu de la Seminis care ajunge la maturitate in aproximativ 85 de zile de la plantare.

Plantele pepenelui verde Sentinel F1 sunt viguroase, avand un aparat foliar puternic, fiind capabil sa confere fructelor o protectie solara foarte buna.

Fructele sunt mari, avand o greutate medie de 10 – 13 kg, se reemarca printr-o buna capacitate de pastrare in camp si prin uniformitate.

Pulpa hibridului Sentinel F1 de la Seminis este crocanta de culoare rosu inchis si foarte dulce, cu seminte putine. Hibridul este unul excelent de productiv, oferind un tonaj bun pe hectar.

 

Brand

Seminis

Distribuitor SEMINIS

Informații suplimentare

Greutate0.05 kg

S-ar putea să-ți placă și…

Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Seminte pepene rosu SENTINEL F1 - 250 seminte il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp