Casa Gospodarului

Seminte Pepene galben CORY F1 – 100 seminte

Distribuitor SEMINIS

83.00 lei

Seminte Pepene galben CORY F1 –  Pepenele galben Cory F1 este un soi hibrid de pepene galben timpuriu, de tip Galia. Este destinat culturii în câmp, ajunge la maturitate în aproximativ 75 de zile de la plantare.

 Cumpara de 300 de lei si ai livrare GRATUITA. Produsele agabaritice (de dimensiuni mari) nu fac obiectul acestei oferte. Costul transportului se va calcula separat
SKU: seminte-pepene-galben-cory-f1-100-seminte Categorie:

Descriere

Seminte Pepene galben CORY F1

Cory F1 este un hibrid timpuriu de tip Galia, destinat culturii in camp si ajunge la maturitate in aproximativ 75 de zile de la plantare.

Fructele au o greutate medie de 1,2-1,5 kg, forma rotund-ovala, foarte uniforme, culoare galben-verzuie in faza imatura vireaza catre portocaliu-deschis la maturitate.

Cory F1 este un hibrid ce formeaza plante viguroase, a caror inflorire si coacere este foarte concentrata.

Fructul este acoperit de o plasa fina specifica pepenilir de tip galia.

Prezinta rezistenta superioara la pastrare si transport, Cory fiind un hibrid ESL (extended shelf life) in vreme ce calitatea deosebita este specifica gamei premium CIRO-LINE din care acest hibrid face parte.

Cory F1 este un pepene cu rezistenta la fusarioza (F – Fusarium oxysporum f.sp. Melonis 0,1,2 – R), MNSV (Melon Necrotic Spot Virus – R), fainare (Sphaeroteca fuliginea – IR).

 

Brand

Seminis

Distribuitor SEMINIS
Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Seminte Pepene galben CORY F1 - 100 seminte il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp