Seminte Fasole urcatoare BALDANA fasole lata – 100 g

20.00 lei

Seminte Fasole urcatoare BALDANA – Baldana este un soi de fasole urcatoare, timpurie, destinata culturilor din spatii protejate si palisate in camp.

Transportul va fi calculat pentru fiecare comanda in parte. Nu vom expedia comanda inainte de a va contacta cu privire la costul transportului
SKU: Seminte_3478643 Categorie:

Descriere

Seminte Fasole urcatoare BALDANA

Baldana (100 gr) este un soi de fasole urcatoare de la Patruagro, timpurie cu planta compacta si viguroasa si foliaj verde inchis.

Pastaia soiului Baldana este lata are o lungime de 210-220 mm si latime 18-22 mm.

Pastaile sunt uniforme, dulci si de dimensiuni mari. Soiul este unul extrem de productiv si cu aspect comercial deosebit.

Soiul de fasole este destinat consumului in stare proaspata sau pentru industrializare (refrigerare, conservare).

Mod de ambalare: pachet 100 grame

Planta este de tip urcătoare, cu tulpina înaltă şi creştere nedeterminată. Se caracterizează printr-o bună vigurozitate, aspect compact şi foliaj verde închis.

Fructele – păstăi de culoare galben-auriu, sunt aplatizate cu lungimea de 200 – 219 milimetri şi lăţimea de 18 – 22 milimetri.

Seminţele au culoarea maro – deschis. Este o varietate cu precocitate timpurie. Se pretează la cultura în spaţii protejate cât şi în câmp, prin palisare. Are un potenţial ridicat de producţie. Păstăile sunt uniforme, au gust dulce şi dimensiuni mari.

Se pot consuma atât în stare proaspătă cât şi conservate.

Informații suplimentare

Greutate0.15 kg
Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Seminte Fasole urcatoare BALDANA fasole lata - 100 g il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp