Casa Gospodarului

Seminte Conopida SANTAMARIA F1

Distribuitor RIJK ZWAAN

100.00 lei245.00 lei

Seminte Conopida SANTAMARIA F1 – Santamaria RZ F1 este un hibrid de conopida cu o calitate excelenta a capatanii, obtinuta chiar si in conditii climatice extreme, cu toleranta foarte buna la seceta si cu o perioada de vegetatie de 80 de zile. Capatana densa, de culoare alb-stralucitor, nu este sensibila la patare si formarea perisorilor pe capatana.

Golește
 Cumpara de 300 de lei si ai livrare GRATUITA. Produsele agabaritice (de dimensiuni mari) nu fac obiectul acestei oferte. Costul transportului se va calcula separat
SKU: conopida-santamaria-f1 Categorie:

Descriere

Seminte Conopida SANTAMARIA F1 – toleranta maxima la seceta

– De câţiva ani este hibridul preferat al legumicultorilor români. Îşi datorează succesul faptului că suportă foarte bine vremea schimbătoare, calitatea inflorescenţei este excelentă chiar şi vara.
– Poate fi cultivat cu succes pe suprafețe mari în soluri cu proprietăţi diferite.
– Conform experiențelor noastre, îşi respectă foarte bine perioada de vegetatie, care pentru cultura de vară este de 75-80 de zile, iar pentru cea de toamnă este de 80-85 de zile.
– Conopida cu rezistență foarte mare la condiții de stres termic, de aceea poate fi planificată şi pentru cultura de vară.

 

– Foliajul alcătuit din frunze late acoperă perfect inflorescenţa din primăvară până în toamnă, autoînvelirea fiind foarte bună.
– În căldura de vară, frunzele interne ce acoperă căpăţâna nu sunt sensibile la necrozarea marginilor (lipsa de calciu).
– Poate fi cultivat cu încredere din primăvară până toamna târziu, în condiţii intensive şi semiintensive.

– Inflorescenţa este de culoare alb intens, nu se învineţeşte, suportă bine transportul, nu este sensibilă la deteriorare și brunificare.
– În condiţii normale de cultură si cu fertilizare adecvată, frunzele interioare pot să acopere chiar şi o inflorescenţă de 2,5-3 kg.

– Recomandat atât pentru consum în stare proaspătă cât şi pentru industrializare, iar după recoltare inflorescențele pot fi depozitate foarte bine în depozite frigorifice.
– Perioada recomandată pentru plantare este începând din luna Martie până la sfârşitul lunii Iulie.

Recomandăm 23.000-33.000 plante/ha (70cm x 60cm sau 60cm x 60cm).

 

Brand

RIJK ZWAAN

Distribuitor RIJK ZWAAN

Informații suplimentare

GreutateNu se aplică
Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Seminte Conopida SANTAMARIA F1 il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp