Casa Gospodarului

Seminte Castraveti SV4097CV F1

Distribuitor SEMINIS

60.00 lei229.00 lei

Seminte Castraveti SV4097CV F1 – COD SV 4097 CV este un hibrid de castravete timpuriu ce se remarca prin toleranta deosebita la conditiile climatice mai putin favorabile (frig), capacitate deosebita de regenerare dupa conditii de stres si rezistenta ridicata la multiple boli. Plantele sunt viguroase iar fructele sunt drepte, cilindrice si uniforme

Golește
 Cumpara de 300 de lei si ai livrare GRATUITA. Produsele agabaritice (de dimensiuni mari) nu fac obiectul acestei oferte. Costul transportului se va calcula separat

Descriere

Seminte Castraveti SV4097CV F1

 

SV 4097 CV F1  este un hibrid timpuriu, se remarca prin toleranta deosebita la conditiile climatice mai putin favorabile specifice culturilor extratimpurii si a celor din toamna, avand o capacitate deosebita de regenerare dupa conditii de stres.

SV 4097 CV formeaza plante cu o buna vigoare, cu port aerisit, fapt ce inlesneste lucrarile de manopera.

Fructele sunt drepte, cilindrice, cu tepi proeminenti, de culoare verde inchis, deosebit de uniforme ca aspect si marime, acoperite de un strat de pruina ce le confera un aspect proaspat.

Raportul de lungime / grosime este de 3,2 / 1

SV 4097 CV este un hibrid rezistent la CMV ( Cucumber Mosaic Virus HR ) , PM (fainare – Sfaeroteca fuliginea IR ), SC (patarea bruna , Cladosporium cucumerinum – R )

 

CARACTERISTICI:

  • Producator: Seminis
  • Varietate: Hibrid
  • Maturitate: Timpurii

Brand

Seminis

Distribuitor SEMINIS

Informații suplimentare

GreutateNu se aplică

S-ar putea să-ți placă și…

Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Seminte Castraveti SV4097CV F1 il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp