Casa Gospodarului

Seminte Castraveti MERENGUE F1

Distribuitor SEMINIS

53.00 lei178.00 lei

Seminte Castraveti MERENGUE F1 – Merengue F1 este un hibrid de castravete partenocarpic (cu autopolenizare) tip cornichon de ultima generatie.

Golește
Transportul va fi calculat pentru fiecare comanda in parte. Nu vom expedia comanda inainte de a va contacta cu privire la costul transportului

Descriere

Seminte Castraveti MERENGUE F1

Formeaza plante cu vigoare medie, aerisite, usor de recoltat si intretinut, al caror foliaj se mentine sanatos pana la sfarsitul perioadei de vegetatie.

Fructele sunt subtiri, cilindrice si isi mentin aspectul proaspat o lunga perioada dupa recoltare si au un raport lungime/grosime de 3,2/1. Fructificarea constanta este mai putin influentata de conditiile nefavorabile de cultura.

Merengue a aratat o buna toleranta la atacul de Botrytis frecvent, mai ales la sfarsitul ciclului de productie.

Rezistent la: CMV, fainare si patarea bruna.

Rezistenta la boli:

  • CMV (Virusul mozaicului castravetilor) – rezistenta intermediara;
  • Sphaerotheca fuliginea – rezistenta intermediara;
  • Cladosporium cucumerinum – rezistenta mare;

Mod de ambalare plic 250/1000 sem
Destinatie Cultura in camp si spatii protejate
Tip Cornichon
Perioada de cultivare Cultura de vara – toamna
Timpurietate Timpuriu
Tip flori Partenocarpic

Merengue F1 este un hibrid de castravete partenocarpic (cu autopolenizare) tip cornichon de ultima generatie.Florile hibridului Merengue F1 sunt 100% femele, productia timpurie fiind foarte ridicata.

Cornichonul Merengue F1 formeaza plante ce au o vigoare medie, aerisite, foarte usor de intretinut si recoltat iar foliajul se menite bogat pana la final de vegetatie.

Seminte Castravete Merengue F1
Merengue F1 este unul dintre cei mai noi hibrizi de castravete partenocarpic (cu autopolenizare) de tip cornichon. Hibridul se remarcă printr-o producţie timpurie si totală ridicată. Plantele au portul deschis, ceea ce contribuie la o uşoară întreţinere a acestora. Remarcabil este şi foliajul sănătos al hibridului până la sfârşitul perioadei de vegetaţie ceea ce contribuie la prelungirea acesteia.
Are o uniformitate excelentă, fructe subţiri, cu forma cilindrică şi culoare verde închis, procent redus de fructe curbate şi o excelentă capacitate de regenerare a plantelor dupa perioade de stres.
Fructele nu prezinta gust amar, iar raportul lungime/grosime este de 3.2 : 1.
Acest hibrid este rezistent la Sc (Scab, Cladosporium cucumerinum) şi are rezistenţă intermediară la CMV (Cucumber mosaic virus) şi PM (Powdery mildew, Sphaerotheca fuliginea).
Este recomandat atît pentru ciclul I de producţie, cât mai ales, pentru ciclul II, datorită stării de sănătate bune a plantelor până la sfârşitul perioadei de producţie. Se recomandă atât pentru cultura în spaţii protejate cât şi în câmp.
Densitate (cultura pe verticala) – 20-25.000 plante / ha
Densitate (cultura pe orizontala) – 45-50.000 plante / ha

Brand

Seminis

Distribuitor SEMINIS

Informații suplimentare

GreutateNu se aplică
Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Seminte Castraveti MERENGUE F1 il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp