Seminte Castraveti CROSS COUNTRY F1 – 10 grame

Distribuitor CLAUSE

15.00 lei

Seminte Castraveti CROSS COUNTRY F1 – Hibrid de castravete cornison destinat culturii in camp. Cross Country F1 este un hibrid de castraveti cornichon extratimpuriu, cu pachet bun de rezistente si potential ridicat de productie.

Transportul va fi calculat pentru fiecare comanda in parte. Nu vom expedia comanda inainte de a va contacta cu privire la costul transportului

Descriere

Seminte Castraveti CROSS COUNTRY F1

Cross Country F1  este un castravete cu flori ce sunt predominant femele cu fructele de culoare verde inchis. Forma lor este cilindrica, alungita iar raportul L/D este de 3,2.

Maturitatea este una extratimpurie.

Hibridul Cross Country F1 este destinat culturii in camp deschis.

Hibridul Cross Country F1 este destinat culturii in camp deschis. Se poate cultiva in solarii in solariile de familie unde productia este destinata doar consumului. In conditii de solar va exista un procent mare de flori avortate.

Hibridul de castraveti Cross Country F1 prezinta rezistenta intermediara la Patare unghiulara, Antracnoza, Mana curcubitaceelor, Mucegaiul Pulverulent al Castravetilor, Fainarea la castraveti, Patarea cafenie, Virusul mozaicului castravetilor.

 

Brand

CLAUSE

Distribuitor CLAUSE

Informații suplimentare

Greutate0.04 kg
Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Seminte Castraveti CROSS COUNTRY F1 - 10 grame il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp