Seminte castraveti Cassius F1 – 100/500 seminte

Distribuitor ZKI

24.00 lei94.00 lei

Seminte castraveti Cassius F1 – 100/500 seminte

Cassius F1 este un hibrid de castravete timpuriu, tip cornichon partenocarpic, ideal pentru ambele cicluri de cultura, se poate consuma direct in stare proaspata sau pentru murat.

Transportul va fi calculat pentru fiecare comanda in parte. Nu vom expedia comanda inainte de a va contacta cu privire la costul transportului
SKU: Seminte_3661332 Categorie:

Descriere

Seminte castraveti Cassius F1 – 100/500 seminte

Cassius F1 este un hibrid nou de castravete cornichon din gama ZKI. Hibridul prezinta o maturitate timpurie si se preteaza in special cultivarilor din spatii protejate pe ambele cicluri de cultura.

Planta castravetelui prezinta o vigoare ridicata, radacini puternice ce absorb mult mai usor apa si elementele nutritive. Foliajul este unul bogat de culoare verde deschis.

Castravetele partenocarpic Cassius F1 prezinta fructe cu forma cilindrica si un raport lungime-latime de 3.3 – 3.5 – 1. Hibridul se remarca printr-o productivitate ridicata si o culoare a fructelor atractiva.

Uniformitate fructelor este excelenta pe tot parcursul perioadei de vegetatie, asezate in ciorchine si de culoare verde inchis pe toata suprafata fructului.

Cassius F1 este un hibrid de castravete recomandat pentru consum in stare proaspata dar si pentru murat.

Hibridul prezinta rezistente la mai multe boli ce sunt des intalnite in cultura de castravete, precum: fainare, mana, putregai, virusul mozaic al curcubitaceelor.

Brand

ZKI

Distribuitor ZKI

Informații suplimentare

Greutate0.04 kg
Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Seminte castraveti Cassius F1 - 100/500 seminte il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp