Seminte Castraveti ANSOR F1

Distribuitor BEJO

50.00 lei195.00 lei

Seminte Castraveti ANSOR F1 – Fructe tip cornison, cilindrice, tepoase, de culoare verde inchis.

Ansor F1 este un hibrid ce are o plasticitate ecologica ridicata, productivitate ridicata si rezistenta sporita la cladosporioza, fainare, virusul mozaicului castravetilor si mana castravetilor. Fructele sunt de o calitate deosebita, cilindrice, tepoase, cu un raport lungime/grosime foarte bun, de 3,6:1.

Transportul va fi calculat pentru fiecare comanda in parte. Nu vom expedia comanda inainte de a va contacta cu privire la costul transportului

Descriere

Seminte Castraveti ANSOR F1

Acest hibrid impune standarde foarte înalte de productivitate si calitate. Se evidențiază prin plasticitate ecologică si uniformitate extrem de ridicate. Fructele sunt perfect cilindrice, verde închis pe toată lungimea, foarte țepoase. Rezistență deosebită la temperaturi scăzute. Procent foarte mic de fructe deformate în timpul verilor extrem de călduroase.

Ansor F1 este un hibrid partenocarpic de tip multifruct din sortimentul Bejo, ce ajunge la maturitate in aproximativ 74 zile de la semnanare.

Hibridul are o plasticitate ecologica ridicata, poate fi cultivat in sera, solar sau camp dar este recomandat in special pentru cultura protejata in solarii.

Acesta„se caracterizeaza  prin  productivitate si calitate la standarde foarte inalte si„ prezinta o uimitoare capacitate de a produce fructe identice, de o uniformitate demna de invidiat.

Fructele sunt de o calitate deosebita, cilindrice, tepoase, cu un raport lungime/grosime foarte bun de – 3,6:1.

Culoarea fructelor este verde inchis, fara a prezenta fenomenul de decolorare spre varf, „intreaga suprafata a fructului fiind acoperita de tepi mici si desi.

Fructele pastreaza floarea in varf un timp indelungat, ceea ce le confera aspectul de proaspat „la supramaturare.

Fructele nu se ingroasa, ci isi continua cresterea in lungime, facand astfel posibila vanzarea facila a acestora. „

Nu prezinta gust amar si sunt destinate consumului in stare proaspata si conservarii datorita rezistentei  deosebite la temperaturi scazute (frig).

Se preteaza pe ambele cicluri de cultura, crescand astfel si productivitatea.

Ansor F1 prezinta rezistenta sporita la: cladosporioza (Ccu), fainare (Sf), virusul mozaicului castravetilor (CMV) si mana castravetilor (Pc).

Maturitatea după plantare (zile): 74
Metoda de Cultivare: vară, toamnă în spații protejate
Potrivit pentru: industrializare, consum în stare proaspătă
Plante/ha: 25.000
HR: Ccu
Raport Lungime Lăţime: 3.4:1
IR: Pcu

Brand

Bejo

Distribuitor BEJO
Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Seminte Castraveti ANSOR F1 il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp