Casa Gospodarului

Seminte Broccoli IRONMAN F1 – 1000 seminte

Distribuitor SEMINIS

70.00 lei

Seminte Broccoli IRONMAN F1 – Ironman F1 este un hibrid semitimpuriu de broccoli destinat culturii pe tot parcursul anului cu tolerante la conditiile de stres si bacterioze.

 Cumpara de 300 de lei si ai livrare GRATUITA. Produsele agabaritice (de dimensiuni mari) nu fac obiectul acestei oferte. Costul transportului se va calcula separat

Descriere

Seminte Broccoli IRONMAN F1

Ironman F1 (1000 seminte) este un hibrid cu o vegetatie ce variaza in functie de perioada de plantare, astfel pentru cultura de primavara sunt necesare 81 de zile de la plantare, pentru cultura de vara 63 de zile, iar pentru cea de toamna aproximativ 73 de zile.

Hibridul Ironman F1 se remarca prin toleranta la bacterioze, la caldura si alte conditii de stres. Productia este destinata consumului in stare proaspata si industrializarii.

Inflorescentele hibridului Ironman F1 sunt uniforme de culoare verde-albastrui, ideal atat pentru consum in stare proaspata cat si pentru industrializare.

Varietate semitimpurie de broccoli, ajunge la maturitate in 63-65 de zile in cultura de vara si in 75 de zile in cultura de toamna.

Formeaza inflorescente uniforme, de culoare verde-albastruie, a caror destinatie este atat consumul in stare proaspata cat si industrializarea.

Desimea recomandata: 33.000-40.000 pl/ha.

Brand

Seminis

Distribuitor SEMINIS

Informații suplimentare

Greutate0.05 kg

S-ar putea să-ți placă și…

Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Seminte Broccoli IRONMAN F1 - 1000 seminte il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp