Casa Gospodarului

Seminte broccoli CHEVALIER F1 – 1000 seminte

Distribuitor SEMINIS

66.00 lei

Seminte broccoli CHEVALIER F1 – 1000 seminte

Chevalier F1 este un hibrid destinat culturii de vara si toamna, ce face parte din gama Seminis, cu o maturitate de 60 zile, aspect comercial placut.

Transportul va fi calculat pentru fiecare comanda in parte. Nu vom expedia comanda inainte de a va contacta cu privire la costul transportului
SKU: Seminte_6996645 Categorie:

Descriere

Seminte broccoli CHEVALIER F1 – 1000 seminte

Chevalier F1 (1000 seminte) are o maturitate ce  variaza in functie de perioada de plantare, astfel, pentru cultura de vara sunt necesare 62 de zile de la plantare, iar pentru cea de toamna aproximativ 71 de zile.

Hibridul raspunde pozitiv la aplicarea unei tehnologii adecvate, astfel inflorescentele obtinute pot fi mai uniforme cu granule florale de inalta calitate.

Plantele sunt inalte, erecte, cu inflorescente de culoare verde inchis.

Productia este destinata consumului in stare proaspata si industrializarii.

Densitatea recomandata este de 38.000 plante/ha pentru vara si 33.000 plante/ha pentru toamna.

Chevalier F1 este un hibrid destinat culturii de vara si toamna, ce face parte din gama Seminis, cu o maturitate de 60 zile, aspect comercial placut. Timpurietatea hibridului Chavalier F1 variaza in functie de perioada de plantare, astfel, pentru cultura de vara sunt necesare 62 de zile de la plantare, iar pentru cea de toamna aproximativ 71 de zile. Hibridul raspunde pozitiv la aplicarea unei tehnologii adecvate, astfel inflorescentele obtinute pot fi mai uniforme cu granule florale de inalta calitate. Plantele sunt inalte, erecte, cu inflorescente de culoare verde inchis. Productia este destinata consumului in stare proaspata si industrializarii. Densitatea recomandata este de 38.000 plante/ha pentru vara si 33.000 plante/ha pentru toamna.

Brand

Seminis

Distribuitor SEMINIS

Informații suplimentare

Greutate0.05 kg

S-ar putea să-ți placă și…

Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Seminte broccoli CHEVALIER F1 - 1000 seminte il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp