Casa Gospodarului

Seminte Ardei TONTON F1 – 500 seminte

Distribuitor SEMINIS

120.00 lei

Seminte Ardei TONTON F1 – Tonton F1 este un hibrid nou de ardei kapia cu rezultate excelente in cultura din camp, fruct de aproximativ 180 grame si culoare de rosu intens.

Transportul va fi calculat pentru fiecare comanda in parte. Nu vom expedia comanda inainte de a va contacta cu privire la costul transportului
SKU: Seminte_4692555 Categorie: Etichetă:

Descriere

Seminte Ardei TONTON F1

Tonton F1 – 500 sem este un hibrid nou de ardei kapia din gama Seminis. Hibridul se remarca prin cresterea sa nedeterminata si timpurietate, fiind o varietate excelenta pentru cultura din camp.

Plantele se remarca printr-o vigurozitate ridicata si internoduri scurte. Foliajul hibridului Tonton F1 este foarte bine dezvoltat si puternic, oferind ardeiului o protectie excelenta impotriva arsurilor solare.

Portul este erect stabil si nu permite fructelor hibridului Tonton F1 sa aiba contact  cu solul.

Fructele formate de aceasta varietate sunt in mare parte mari si in 2 lobi cu greutati de aproximativ 180 grame si lungimi de 16 – 18 cm.

Pulpa are o grosime de 5-6 mm iar gustul este foarte bun. La maturitate fructele devin de culoare rosu inchis.

In testele efectuate, hibridul Tonton F1 a obtinut rezultatele cele mai bune in cultura din camp deschis insa acesta se poate cultiva cu succes si in spatii protejate.

Tonton F1 prezinta rezistenta la Virusul mozaicului (Tm:0).

Mod de ambalare: plic 500 seminte;

Tonton F1 este un hibrid de ardei capia, cu crestere neterminata, timpuriu, recomandat atat in cultura de camp, cat si in spatii protejate, destinat pentru consum in stare proaspata si industrializare.

Plantele sunt viguroase, cu internoduri scurte, ce formeaza un aparat foliar puternic, capabil sa ofere o buna protectie solara fructelor.

Formeaza fructe mari, predominante in 2 lobi, cu o greutate medie de 160-180 g , de dimensiuni 16-18 cm, grosimea pulpei 5-6 mm, culoare rosu intens si gust excelent.

Hibridul se remarca printr-un port erect stabil, ce evita contactul fructului cu solul si prin potentialul ridicat de productie.

Acest hibrid a obtinut rezultate excelente in cultura de camp si rezultate bune in spatii protejate.

Rezistente

Rezistent la Tm 0 (HR).

Brand

Seminis

Distribuitor SEMINIS

Informații suplimentare

Greutate0.04 kg

S-ar putea să-ți placă și…

Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Seminte Ardei TONTON F1 - 500 seminte il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp