casagospodarului.comVEGETABLE SEEDS

Seminte Ardei kapia SLONOVO UVO (Ureche de elefant)

Distribuitor SUPERIOR SEEDS

20,00 lei120,00 lei

Seminte Ardei kapia SLONOVO UVO – Varietate sarbeasca de ardei kapia dulce, mare si carnos. Ureche de elefant (Slonovo Uvo) este un soi de ardei kapia de camp, foarte bine adaptat conditiilor de clima din Romania atat din punct de vedere al dezvoltarii vegetative cat si al rezistentei la bolile specifice zonei noastre. Acesta are plantele puternice si fructe mari, foarte dulci (150-300 de grame).

Transportul va fi calculat pentru fiecare comanda in parte. Nu vom expedia comanda inainte de a va contacta cu privire la costul transportului

Descriere

Seminte Ardei kapia SLONOVO UVO

Varietate de ardei kapia dulce, mare si carnos care atarna pe planta si este recomandat pentru consum in stare proaspata si pentru industrializare. Culoarea fructului trece de la culoarea verde inchis la culoarea rosu, avand greutatea de 150-250 grame. Este foarte rezistent la boli asigurand productii de 50-60 tone la hectar in conditii optime.

Perioada de vegetatie 130 zile.

Ureche de elefant (Slonovo Uvo) este un soi de ardei kapia de camp, foarte bine adaptat conditiilor de clima din Romania atat din punct de vedere al dezvoltarii vegetative cat si al rezistentei la bolile specifice zonei noastre.

Ardeiul Kapia Ureche de Elefant dezvolta o tufa puternic vegetativa, este viguros, foarte productiv cu fructe mari si foarte dulci.

Fructul de ardei kapia Slonovo Uvo ajunge la o greutate de circa 150-300 grame.

Fructele sunt initial de culoare verde inchis, iar la maturiatatea biologica se schimba in rosu aprins.

Se preteaza atat pentru consumul in stare proaspata cat mai ales pentru copt datorita formei mai aplatizate a fructului ceea ce permite coacerea uniforma.

Ardeiul kapia de camp Ureche de Elefant este un soi rezistent la boli.

CARACTERISTICI:

  • Varietate: Soi
  • Interval greutate fruct: 250-300 g
  • Tip: Kapia

 

Brand

SUPERIOR

Distribuitor SUPERIOR SEEDS

Informații suplimentare

GreutateNu se aplică
Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Seminte Ardei kapia SLONOVO UVO (Ureche de elefant) il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp