casagospodarului.comVEGETABLE SEEDS

Seminte Ardei gras KIMBO F1 – 100 seminte

Distribuitor ISI

55,00 lei

Seminte Ardei gras KIMBO F1 este un hibrid de ardei gras pe tipul ,,California” din gama Isi Sementi.  Ardeiul gras Kimbo F1 este caracterizat de o planta ce are o vigoare medie si cu un foliaj bine dezvoltat. Ardeiul gras rosu Kimbo F1 este o varietate ce se preteaza excelent atat pentru culturile din spatii protejate cat si pentru cele din camp deschis.Hibridul de ardei rosu produce fructe patrate ( 9 x 11 cm) si atinge greutati medii de 270 grame.La maturitate fructele ardeiului Kimbo F1 devin rosu stralucitor, culoarea fiind un avantaj in valorificarea mai rapida a productiilor.

Mod ambalare: plic 100 seminte

Producator: ISI SEMENTI

Transportul va fi calculat pentru fiecare comanda in parte. Nu vom expedia comanda inainte de a va contacta cu privire la costul transportului
SKU: Seminte ardei_2556431 Categorii: ,

Descriere

Seminte Ardei gras KIMBO F1

Kimbo F1 – 100 sem este un hibrid de ardei gras pe tipul ,,California” din gama Isi Sementi.  Ardeiul gras Kimbo F1 este caracterizat de o planta ce are o vigoare medie si cu un foliaj bine dezvoltat. Ardeiul gras rosu Kimbo F1 este o varietate ce se preteaza excelent atat pentru culturile din spatii protejate cat si pentru cele din camp deschis.Hibridul de ardei rosu produce fructe patrate ( 9 x 11 cm) si atinge greutati medii de 270 grame.La maturitate fructele ardeiului Kimbo F1 devin rosu stralucitor, culoarea fiind un avantaj in valorificarea mai rapida a productiilor.

Mod ambalare: plic 100 seminte

Producator: ISI SEMENTI

Brand

ISI SEMENTI

Distribuitor ISI

Informații suplimentare

Greutate0,03 kg
Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Seminte Ardei gras KIMBO F1 - 100 seminte il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp