Seminte Gogosar BUCUR

15.00 lei30.00 lei

Seminte Gogosar BUCUR – Bucur este o varietate noua de ardei gogosar, cu fructe mari, planta compacta si vigurozitate buna, foarte bine adaptat la cultura de camp.

Transportul va fi calculat pentru fiecare comanda in parte. Nu vom expedia comanda inainte de a va contacta cu privire la costul transportului

Descriere

Seminte Gogosar BUCUR

Planta de gogoşar este viguroasă, bogată în frunze de culoare verde închis, acestea acoperind în mare parte fructele.

Planta este ramificată cu aspect de tufă compactă şi are o bună repartizare a fructelor.

Fructele au 3-4 lobi şi o formă rotund – aplatizată, cu diametrul de 110-130 milimetri şi înălţimea de 50-60 milimetri, culoarea roşu intens, sunt uniforme şi au gustul dulce. Greutatea medie a acestora este de 240-270 grame şi au grosimea pulpei de 6-8 milimetri. Se pot consuma atât în stare proaspătă cât şi conservate.

Cultura are un potenţial ridicat de producţie cu un grad mare de uniformitate. Aceasta se pretează în special la cultivarea în câmp dar şi în spaţii protejate.

Gogosarul Bucur se preteaza cultivarii in camp si produce fructe mari, de 240-270 de grame, in 3-4 lobi, cu diametru de 110 – 130 mm si inaltimea fructului 50-60 mm.

Soiul leaga gogosari grosi in pulpa, de 6-8 milimetrii, de culoare rosie intensa. Soiul este pretabil a fi cultivat in toate zonele de cultura din Romania si este destinat fermierilor ce doresc fructe cu greutate mare.

Semintele de gogosari Bucur sunt produse in Romania, fiind o varietate ideala pentru cei ce doresc alegerea unui soi autohton.

Varietatea are un potential de productie foarte ridicat, cu fructe uniforme si gust dulce. Fructele se preteaza a se consuma atat in stare proaspata, cat si murate.

Maturitatea soiului este timpurie.
Mod de ambalare: pachet 10 / 100 grame;

 

Informații suplimentare

GreutateNu se aplică

S-ar putea să-ți placă și…

Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Seminte Gogosar BUCUR il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp