Casa Gospodarului

Seminte Trifoi rosu DAJANA

Distribuitor DLF

Seminte Trifoi rosu DAJANA – Trifoiul roșu se poate utiliza ca monocultură, sau în amestec cu alte specii de graminee perene, fiind o componentă importantă în aceste amestecuri.

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

 Cumpara de 300 de lei si ai livrare GRATUITA. Produsele agabaritice (de dimensiuni mari) nu fac obiectul acestei oferte. Costul transportului se va calcula separat
SKU: seminte-trifoi-rosu-dajana Categorie:

Descriere

Seminte Trifoi rosu DAJANA

Trifoiul rosu se preteaza foarte bine la majoritatea tipurilor de sol, exceptand solurile foarte slabe, acide sau apoase (cu panza freatica la suprafața). Are un sistem radicular pivotant, ceea ce face ca acesta sa fie foarte rezistent la seceta.

Trifoiul rosu se poate utiliza ca monocultura sau in amestec cu alte specii de graminee perene, fiind o componenta importanta in aceste amestecuri.

De asemenea trifoiul rosu se foloseste cu succes si ca planta ornamentala fiind foarte rezistenta in timp la intemperii si stres mecanic nefiind pretentios in ceea ce priveste fertilizarea sau ingrijirea prea atenta.

Mod de utilizare Seminte plante furajere, Trifoi rosu DAJANA:

Trifoiul rosu DAJANA este rezistent si la temperaturile scazute din timpul iernii. Se foloseste sub forma de: masa verde, fan, sau nutreț insilozat.

Norma de insamantare recomandata este de 18 – 20 kg/hectar in cultura pura, cu o adancime de semanat recomandata de 1,5 – 2 cm, si cu o distanta intre randuri de 12,5 – 13 cm. Ornamental se recomanda ca norma de semanta sa fie 1 kg/100 mp.

Perioada optima de semanare este primavara devreme sau la sfarsitul verii, inceputul toamnei, iar durata de rezistența in sol este de 2 – 3 ani.

Potențialul de productie este de 30 – 50 to/ha masa verde (6 – 10 to/ha substanta uscata), si se pot realiza 2-3 coase pe an.

Date tehnice seminte plante furajere, trifoi rosu DAJANA:

-Germinație minima: 80%

-Puritate minima: 90%

-Perioada de semanare: primavara devreme sau la sfarsitul verii, inceputul toamnei;

-Adancimea de semanat: 1,5-  2 cm

-Recomandare: furajer si ornamental

 

 •  Trifoiul rosu Dajana este un soi rezistent la frigul iernii, la uzura, la culcare in timpul perioadei de vegetatie, si cu o buna revenire in fiecare an.
  •    Trifoiul rosu ajunge la o inaltime de 80 cm, are flori mici si rosii, nivel ridicat de proteina (15-23%), si productivitate mare.
  •    Productivitatea este de 30 – 50 to/ha masa verde, sau 6 – 8 to/ha masa uscata.
  •    Trifoiul rosu este pretabil pentru orice sol, mai putin cele acide sau mlastinoase, in cultura pura sau impreuna cu graminee.
  •    Trifoiul rosu Dajana are o revenire buna timp de 2 – 3 ani, si se preteaza la 3 coase pe an.
  •    Perioada optima pentru insamantare este de primavara devreme pana toamna tarziu.

Brand

DLF

Distribuitor DLF

Informații suplimentare

GreutateNu se aplică
Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Seminte Trifoi rosu DAJANA il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp