Casa Gospodarului

Amestec gazon universal cu trifoi alb – 1 kg

Amestec gazon universal – Amestec de ierburi pentru gazon cu o larga raspandire-pentru punerea ierbii pe terenurile decorative si recreative. Garanteaza un gazon dens de un verde intens pe toate varietatile de pamant..

SKU: amestec-gazon-universal-cu-trifoi-alb-1-kg Categorie:

Descriere

Amestec gazon universal cu trifoi alb

Daca doriti un covor de iarba reusit, in cel mai scurt timp posibil, amestecul de gazon universal si trifoi alb pitic reprezinta cea mai potrivita alegere. Este compus din seminte de cea mai buna calitate, atent selectionate si cu o germinatie ridicata.

Acest gazon nu necesita intretinere speciala, iar marele sau avantaj este vigoarea si rezistenta la diferiti factori de mediu extremi, la temperaturi scazute si la calcat.

Este un amestec recomandat datorita aspectului foarte placut si a vitezei mari de instalare. Densitatea firelor de iarba, nuanta de verde semi-inchis si sanatatea sunt cativa factori care contribuie la acest aspect.

Perioada de semanare: de primavara devreme pana toamna tarziu.

Norma de insamantare: 1 kg / 30 mp

Pregatirea terenului: se realizeaza fie prin sapare, fie cu ajutorul unui motocultor. Nivelati pamantul daca este nevoie, apoi greblati-l. Aerati sau spargeti bulgarii de pamant si apoi greblati din nou. La sfarsit adaugati ingrasamant si greblati pentru a stimula fixarea si dezvoltarea radacinilor.

Adancimea de semanat: 1 cm (pentru o distributie uniforma semanati in doua directii).

Intretinerea gazonului: Prima data gazonul nu trebuie tuns la o inaltime mai mica de 6-8 cm, reduceti treptat nivelul de tundere,pana cand ajungeti la inaltimea ideala de 3 – 4 cm.

Irigare: Dupa semanat udati abundent cu o stropitoare fina si mentineti substratul umed pana la rasarirea completa. In timpul perioadelor secetoase peluza trebuie irigata in fiecare zi.

Fertilizare: Fertilizati gazonul cu un ingrasamant de calitate care contine azot, fosfor si potasiu.

Compozitie :

  • 40 % Festuca rubra Maxima 1
  • 20 % Festuca arundinacea Olympic Gold
  • 30 % Lolium perenne Platinum
  •   5 % Poa pratensis Geisha
  •   5 % Trifolium repens Rivendel

Ambalaj : plic 1 kg

Informații suplimentare

Greutate1 kg

S-ar putea să-ți placă și…

Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Amestec gazon universal cu trifoi alb - 1 kg il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp