Semanatoare electrica manuala

CASA GOSPODARULUI

220.00 lei

Semanatoare electrica manuala – Masina  manuala, cu un utilizator reprezinta un real ajutor la semanatul semintelor mici si valoroase in tavi si rasadnite. Este necesara o sursa de curent electric de 220 V. In dotare exista 4 tipuri de ace care se schimba in functie de marimea semintelor. Se pot semana seminte de flori, telina, salata, tomate, ardei, vinete, castraveti, pepeni etc. Se reduce timpul de semanat si se mareste precizia insamantarii bob cu bob. Locurile goale ale semintelor negerminate din rasadnita sau tavita pot fi repede observate si acoperite.

Transportul va fi calculat pentru fiecare comanda in parte. Nu vom expedia comanda inainte de a va contacta cu privire la costul transportului
SKU: Seminte_8415395 Categorii: ,

Descriere

Semanatoare electrica manuala

  • Masina manuala, pentru un utilizator reprezinta un real ajutor la semanatul semintelor mici si valoroase in tavi si rasadnite. Se pot semana seminte de legume, flori, plante aromatice, arbusti si arbori, etc. Se reduce timpul de semanat si se mareste precizia insamantarii bob cu bob.
  • Aparatul se alimenteaza la o sursa de 220 V;
  • Principiul de functionare este absorbtia prin vacuum a unei singure seminte si eliberarea acesteia in substratul de semanat.
  • Contine 4 capete (ace) de diferite dimensiuni, pentru seminte de marimi diverse.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE (Fig.1)

  1. Se ataseaza furtunul (D) la tubul de vacuum (C ), apoi capatul liber al furtunului se ataseaza la orificiul de absorbtie (G) al pompei electrice (E);
  2. La capul ascutit al tubului se ataseaza acul (A) de dimensiunea potrivita pentru semintele folosite;
  3. Cablul de alimentare (F) se conecteaza la priza de 220 V.
  4. Se acopera cu degetul orificiul lateral (B) al tubului si se apropie varful acului de semintele pregatite pentru semanat. Se recomanda ca semintele utilizate sa fie curate, fara impuritati pentru a nu infunda acele de absorbtie. Acul va absorbi samanta iar aceasta va ramane lipita pana cand utilizatorul o va pozitiona in locul dorit pentru semanat, o va elibera luand degetul de pe orificiul tubului.

Fig.1

 

Brand

Casa Gospodarului

CASA GOSPODARULUI

Informații suplimentare

Greutate0.5 kg

S-ar putea să-ți placă și…

Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Semanatoare electrica manuala il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp