Politică de livrare

 Livrare

Comenzile sunt expediate in mod normal prin FAN Courier sau SAMEDAY . In cazul in care adresa de livrare nu se afla in aria de acoperire a curierului sau exista costuri suplimentare pentru kilometri exteriori se poate alege expeditia prin Posta Romana. Va rugam sa specificati in rubrica „Observatii” din comanda optiunea dvs de livrare.  Va vom comunica telefonic sau prin sms costul taxelor postale.

 Transport – Ambalare

Vanzatorul (roseeds.ro) se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor pe teritoriul Romaniei.

Pentru localitatile din afara retelei se percepe o taxa suplimentara, stabilitata de firma de curierat si suportata de client.

Data, ora si locul de livrare

La livrarile facute prin curierat  comanda va ajunge la dumneavoastra in interval de 1-2 zile lucratoare de la expediere. Comanda va va fi predata personal de catre curieri, tinand cont de ora si locul specificate pentru livrare. Suma care va trebui platita de catre dumneavoastra va fi achitata direct la firma de curierat si va include: valoarea produselor comandate si taxele de transport percepute de catre firma de curierat.

Livrarile efectuate prin Posta Romana se fac prin ridicarea coletului de catre client de la Oficiul postal arondat adresei. In mod normal coletul ajunge in doua zile lucratoare de la expediere. Clientul va fi instiintat de sosirea coletului la oficiul postal  printr-un aviz expediat de catre Posta Romana.