casagospodarului.comVEGETABLE SEEDS

Turba KEKKILA – DOAR CU RIDICARE DIN MAGAZIN

Distribuitor KEKKILA

75,00 lei135,00 lei

Turba KEKKILA  – Substraturi profesionale Kekkila pentru producerea răsadurilor, a plantelor la ghiveci, a legumelor, a plantelor ornamentale și a puieților de arbori și arbuști
DOAR CU RIDICARE DIN MAGAZIN

Transportul va fi calculat pentru fiecare comanda in parte. Nu vom expedia comanda inainte de a va contacta cu privire la costul transportului
SKU: Turba_7894581 Categorie:

Descriere

Turba KEKKILA

Turba KEKKILA (Finlanda). KEKKILA este unul din primii 3 producatori mondiali de turba.

Gama de turba KEKKILÄ pentru producatorii profesionisti cuprinde substraturi pentru producerea rasadurilor, a plantelor la ghiveci, a legumelor, a plantelor ornamentale si a puietilor de arbori si arbusti.
Este folosita turba alba, bruna, inchisa sau neagra, neamestecata sau combinata.
Toate variantele de turba KEKKILÄ au pH-ul controlat si au adaugate fertilizatori tip „starter” sau ingrasaminte cu eliberare controlata.

Diversele sortimente de substraturi KEKKILÄ mai pot avea adaugate granule de argila, argila expandata, agent de umectare, fibre de cocos, perlit, vermiculit sau diferite formule de ingrasamant.

La cerere , pentru cantitati semnificative, se pot pregatii combinatii de substrat conform cerintelor exprese ale beneficiarilor.

◊ Turba Kekkila DSM 3 W este un substrat pentru producerea rasadurilor (semanat), obtinut dintr-un amestec de turba bruna si turba inchisa, cernuta la un calibru fin (0-6 mm), cu pH ajustat la 5,5/5,9, fertilizat cu ingrasamant formula „starter” NPK 14-16-18 + ME, cu agent de umectare, recomandat pentru producerea rasadurilor de legume in ghivece sau suporturi alveolare. Ambalat in baloti comprimati de 100 litri sau Maxi – 300 litri.

◊ Turba Kekkila 025 W este un substrat pentru producerea  rasadurilor (repicat – transplantare), obtinut dintr-un amestec de turba bruna si turba inchisa, cernuta la calibru mediu (0-25 mm), cu pH ajustat la 5,5/5,9, fertilizat cu ingrasamant formula „starter” NPK 14-16-18 + ME, cu agent de umectare, recomandat pentru repicatul rasadurilor de legume in ghivece sau suporturi alveolare. Ambalat in baloti comprimati Maxi – 300 litri.

◊ Turba Kekkila 540 W este un substrat pentru producerea plantelor (repicat – transplantare), obtinut dintr-un amestec de turba bruna si turba inchisa, cernuta la un calibru mare (5-40 mm), cu pH ajustat la 5,5/5,9, fertilizat cu ingrasamant formula „starter” NPK 14-16-18 + ME, cu agent de umectare, recomandat pentru transplantarea florilor, arbustilor sau arborilor in ghivece sau baloti. Ambalat in baloti comprimati  Maxi – 300 litri.

Toate variantele de turba KEKKILÄ au pH-ul controlat si au adaugati fertilizatori tip „starter” sau ingrasaminte cu eliberare controlata. Diversele sortimente de substraturi KEKKILÄ mai pot avea adaugate granule de argila, argila expandata, agent de umectare, fibre de cocos, perlit, vermiculit sau diferite formule de ingrasamant.

KEKKILÄ (Finlanda) este unul din primii 3 producatori mondiali de turba. Gama de turba KEKKILÄ pentru producatorii profesionisti cuprinde substraturi pentru producerea rasadurilor, a plantelor la ghiveci, a legumelor, a plantelor ornamentale si a puietilor de arbori si arbusti. Este folosita turba alba, bruna, inchisa sau neagra, neamestecata sau combinata.

Brand

KEKKILA

Distribuitor KEKKILA

Informații suplimentare

GreutateNu se aplică
DimensiuniNu se aplică

S-ar putea să-ți placă și…

Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Turba KEKKILA - DOAR CU RIDICARE DIN MAGAZIN il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp