Folie neagra mulcire 80 cm latime

213.00 lei

Folie neagra mulcire – Folia neagra de mulcire este utilizata pentru acoperirea terenului pe lungimea randurilor ce urmeaza a fi cultivate. Inhiba cresterea buruienilor si favorizeaza pastrarea umiditatii in sol. De asemenea impiedica formarea crustei la suprafata solului.

Transportul va fi calculat pentru fiecare comanda in parte. Nu vom expedia comanda inainte de a va contacta cu privire la costul transportului
SKU: Seminte_6576967 Categorie:

Descriere

Folie neagra mulcire

Latime : 0.8 m

Grosime : 15 microni

Folia de mulcire neperforata, neagra, se utilizeaza pentru eliminarea ierburilor si insectelor daunatoare culturilor de legume si flori.

Folia de mulcire profesionala neagra se recomanda pentru culturile de capsuni si pentru culturile de legume cultivate in timpul verii.

Aceasta folie de mulcire nu se recomanda pentru utilizare in sere si solarii pentru mulcirea legumelor extratimpurii deoarece tine solul rece si intarzie foarte mult timpurietatea culturilor.

Un rol foarte important pe care folia de mulcire il are este impiedicarea evaporarii apei din sol, in acest fel umiditatea din sere si solarii scade considerabil conducand la culturi de legume sanatoase si cu o crestere productiva de circa 10-15%.

Informații suplimentare

GreutateNu se aplică
DimensiuniNu se aplică
Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Folie neagra mulcire 80 cm latime il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp