Folie microporoasa anti-inghet Agril – pretaiata la comanda

2.00 lei

Folie microporoasa anti-inghet Agril  – Folie pentru protejarea plantelor impotriva brumei si inghetului. Folia microporoasa tip agril, este o folie antiinghet este destinata protejarii  culturilor de legume extratimpurii din spatii protejate si camp. Acesta protejeaza plantele de razele UV periculoase, permite transferul a peste 80% de lumina solara catre plante si asigura o temperatura interioara cu 4-5°C mai mare decat la exterior.

Transportul va fi calculat pentru fiecare comanda in parte. Nu vom expedia comanda inainte de a va contacta cu privire la costul transportului
SKU: Seminte_2682186 Categorie:

Descriere

Folie microporoasa anti-inghet Agril

Alegeti latimea dorita, imediat va aparea pretul pentru 1 m liniar deasupra casutei de cantitate unde este preselectata cifra 1. Selectati cantitatea dorita (metri liniari)

Nota : Va rugam selectati o cantitate mai mare sau egala cu 10, in caz contrar comanda nu va fi luata in considerare !

Folia microporoasa antiinghet, denumita si agril, este folosita cu succes pentru protejarea culturilor de temperaturile scazute, reusind sa creasca temperatura sub folie cu cateva grade. Se recomanda folosirea agrilului la culturile sensibile la bruma si ingheturi timpurii din toamna sau tarzii din primavara sau la culturile de iarna din spatii protejate. Se poate folosi la mai multe culturi, timp de mai multi ani. Agrilul este confectionat din trei straturi de filamente polipropilenice care confera protectie termica pentru culturile din spatii protejate sau camp. Acesta permite trecerea apei, a caldurii si a luminii spre plante, si impiedica pierderea caldurii pe timp de noapte Folia microporoasa micsoreaza amplitudinea variatiilor de temperatura. Are o permeabilitate crescuta fata de lumina, apa si aer.

Nu recomandam invelirea pomilor si arbustilor pe timpul iernii cu folie din polietilena, intrucat aceasta nu permite evaporarea apei si schimbul de gaze cu exteriorul (plantele respira si transpira si in timpul sezonului rece !), condensul format fiind de multe ori daunator,

Informații suplimentare

GreutateNu se aplică
Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Folie microporoasa anti-inghet Agril - pretaiata la comanda il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp