Casa Gospodarului

Biostimulator foliar TECAMIN FLOWER – 1 litru

92.00 lei

Biostimulator foliar TECAMIN FLOWER – Tecamin Flower este o soluție excelentă pentru oricine dorește să crească cantitatea de fructe sau legume. De asemenea, va contribui la îmbunătățirea calității și sănătății florilor dvs. prin creșterea înfloritului și a coacerii fructelor.

 Cumpara de 300 de lei si ai livrare GRATUITA. Produsele agabaritice (de dimensiuni mari) nu fac obiectul acestei oferte. Costul transportului se va calcula separat
SKU: biostimulator-foliar-tecamin-flower-1-litru Categorie:

Descriere

Biostimulator foliar TECAMIN FLOWER – este un produs formulat prin amestecul de fosfor, bor, molibden, amino acizi, cabohidrati, proteine si vitamine.

Toate acestea sunt componente naturale cu rol important in desfasurarea proceselor de inflorire si legare.

TECAMIN FLOWER este recomandat tuturor culturilor agricole in scopul imbunatatirii infloririi si a legarii fructelor: legume, pomi fructieri, vita de vie, etc.

Imbunatateste inflorirea si legarea fructelor, creste fertilitatea polenului, determina reducerea pierderilor cauzate de caderea fiziologica.

  • L-amio acizi 3.0 % w/w
  • Total azot(N) 3.0 % w/w
  • Total fosfor(P2O5) 10.0 % w/w
  • Bor(B) 1.0 % w/w
  • Molibden(Mo) 0.5 % w/w

 

INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE: Destinat ca supliment pentru toate programele de fertilizare ca aplicare foliara.

APLICARE FOLIARA: 0.2-0.3%(200-300 ml/100 l de apa).

  • Horticultura-legume: tomate, ardei, castraveti, dovlecel, vanata, pepeni, mazare, fasole, etc. Se aplica inainte de inflorire 2-3 l/ha.
  • Pomi fructiferi: cires, visin, cais, piersic, mar, par, etc. Se aplica inainte de inflorire.
  • Vita de vie: se aplica inainte de inflorire 2-3 l/ha

INDICATII: Dupa diluare se recomanda aplicarea imediata. Nu se recomanda expunerea la temperaturi ridicate sau luminate solar. Nu amestecati cu produse ce au continut ridicat de sulfuri, cupru sau uleiuri minerale. Poate fi amestecat cu majoritatea produselor de uz comun. Se recomanda efectuarea unui test de compatibilitate inainte de realizarea de amestecuri.

TECAMIN FLOWER este recomandat tuturor culturilor agricole in scopul imbunatatirii infloririi si a legarii fructelor: legume, pomi fructieri, vita de vie, etc. Imbunatateste inflorirea si legarea fructelor, creste fertilitatea polenului, determina reducerea pierderilor cauzate de caderea fiziologica. L-amio acizi 3.0 % w/w Total azot(N) 3.0 % w/w Total fosfor(P2O5) 10.0 % w/w Bor(B) 1.0 % w/w Molibden(Mo) 0.5 % w/w TECAMIN FLOWER este un produs formulat prin amestecul de fosfor, bor, molibden, amino acizi, cabohidrati, proteine si vitamine.

Brand

AgriTecno

Informații suplimentare

Greutate1 kg
Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Biostimulator foliar TECAMIN FLOWER - 1 litru il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp